Θα διαβάσατε ίσως την είδηση ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου αγόρασε αντί πολύ υψηλού τιμήματος το «παλάτι» του Μιχάλη Γουλανδρή δίπλα στο Προεδρικό Μέγαρο. Το παλάτι Γουλανδρή είχε βγει από πιστωτικό ίδρυμα στο σφυρί!

Εκείνο ωστόσο που δεν έχει γίνει γνωστό και αποκαλύπτει σήμερα το Radar.gr είναι ότι η Γιάννα δεν προορίζει το υπερπολυτελές αυτό ακίνητο για προσωπική χρήση ή της οικογενείας της, αλλά αντιθέτως η απόκτηση του αποσκοπεί σε παραχώρηση του στο Δημόσιο για εθνικούς- οργανωτικούς λόγους!

Όπως με πληροφορούν πηγές κοντά στο περιβάλλον της ισχυρής κυρίας του 2004 και του 1821, η Γιάννα Αγγελοπούλου προορίζει το ακίνητο του Μιχάλη Γουλανδρή που βρίσκεται στην περιοχή του Προεδρικού Μεγάρου, να το παραχωρήσει στην κυβέρνηση και ειδικότερα στο Μαξίμου, προκειμένου εκεί να στεγαστούν υπηρεσίες που υπάγονται στον πρωθυπουργό και που λόγω έλλειψης χώρου δεν μπορούν να στεγαστούν στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου όπου κάθε τετραγωνικό έχει εξαντληθεί!

Υπό την έννοια αυτή, η αγορά του πολυτελούς οικήματος, μέσω πλειστηριασμού, από την ισχυρή εφοπλιστική οικογένεια, «πιάνει τόπο» για το Κράτος, και στο βαθμό που η κυβέρνηση κάνει αποδεκτή την δωρεά παραχώρηση της Γιάννας Αγγελοπούλου, θα επιλυθούν και χωροθετικά ζητήματα του Μαξίμου, που έχει «φρακάρει» από την παρουσία συμβούλων και υπηρεσιών!

Για την ιστορία, να ξέρετε, ότι ο περίφημος αμερικανός επικοινωνιολόγος Σταν Γκρίνμπεργκ, που αποτελεί σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα εκλογικά, δημοσκοπικά και τάσεων της κοινής γνώμης, είναι γνωριμία της Γιάννας, η οποία κατά πληροφορίες, έκανε τις συστάσεις και έφερε τους δύο άνδρες σε επαφή!