Η Φλουμινένσε ήταν η ομάδα, στην οποία ο Μαρσέλο έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, όντας στα τμήματα υποδομής από το 2002 έως το 2005 και κατόπιν, υπέγραψε με εκείνη το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο. Ύστερα από δεκαέξι χρόνια, ήλθε η ώρα να επιστρέψει στις… ρίζες του.

Ο Βραζιλιάνος «θρύλος» κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα δεκαπέντε χρόνια παρουσίας στην ισπανική πρωτεύουσα πόλη (έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους φορώντας τη φανέλα της «βασίλισσας») και τους τελευταίους μήνες, βρέθηκε στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού (10 συμμετοχές – 3 τέρματα), με τον 34άχρονο αριστερό οπισθοφύλακα να λύνει πριν από μερικές ημέρες το συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και να επαναπατρίζεται.

Όχι, μάλιστα, για οιαδήποτε ομάδα, αλλά για τη Φλουμινένσε, η οποία ανακοίνωσε σήμερα (24/02) την οριστική συμφωνία συνοδεύοντας τη φωτογραφία της παρουσίασης με τη φράση «Η ώρα της επιστροφής, έφθασε».

Το συμβόλαιο του Μαρσέλο με τη Φλουμινένσε θα έχει ισχύ το 2023, με τον Βραζιλιάνο «θρύλο» να έχει να επιδείξει 6 τέρματα και 3 ασίστ σε 40 εμφανίσεις του με τη «Φλου» στην πρώτη του θητεία, πριν πουληθεί τον Ιανουάριο του 2007 στη Ρεάλ Μαδρίτης, έναντι ενός ποσού κοντά στα 9.000.000€, σύμφωνα με τη Globo Esporte.

Διαβάστε ακόμη: