Η… παρέλαση ονομάτων υποψηφίων για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Έβερτον αυξάνονται καθημερινά. Οι Άγγλοι πρέπει άμεσα να βρουν τον αντικαταστάτη του Ράφα Μπενίτεθ και ήδη έχουν ακουστεί πολλά ονόματα. Ένα εξ αυτών είναι και αυτό του Φάμπιο Καναβάρο…

Ο Ιταλός έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα και εδώ και τελευταία του δουλειά ήταν στην Κίνα με την Γκουανγκτζού. Όμως θέλει να αποχωρήσει από την Ασία και θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Έβερτον και τα “ζαχαρωτά” αναμένεται να του δώσουν την ευκαιρία.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε αναφέρει με δηλώσεις του την επιθυμία να κοουτσάρει ομάδα της Premier League!

«Έχω ήδη μιλήσει με τον Τούχελ και τον Γκουαρδιόλα και θέλω να κάνω κάποια μαθήματα! Επίσης θα ήθελα να δω την Νάπολι του Σπαλέτι από κοντά και να μάθω πράγματα. Θέλω να κάνω μια στροφή στην προπονητική μου καριέρα», δήλωσε ο τεχνικός της

«Η αλήθεια είναι πως έχω πολλές προτάσεις από την Ασία, όμως θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου στην Ευρώπη και στο κορυφαίο επίπεδο. Πέρασα έναν ολόκληρο μήνα στο Λονδίνο και οι κόρες μου μένουν εκεί. Οπότε γνωρίζω καλά την Αγγλία…», ανέφερε ο Καναβάρο.