Η τακτική της ΕΥΔΑΠ έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε πολλά σπίτια., αφού γίνονται πολλές διακοπές σε καθημερινή βάση. Οι ιδιώτες θα ενημερώνονται πώς έχουν ενταχθεί σε πρόγραμμα διακοπής. Εαν δεν ανταποκριθούν εντός 3 ή 4 ημερών, τότε η παροχή νερού κόβεται. Σύμφωνα με πηγές από την ΕΥΔΑΠ σε αυτή την κατηγορία υπόκεινται μόνο όσοι έχουν προσκομίσει τα προσωπικά τους στοιχεία επικοινωνίας. Για τους υπόλοιπους η διακοπή γίνεται εντελώς απροειδοποίητα!!!

Μετά τον covid-19, τη ρήτρα αναπροσαρμογής στο ρεύμα, την έκρηξη των τιμών στο φυσικό αέριο και την ακρίβεια που γονάτισαν τα νοικοκυριά, τώρα η ΕΥΔΑΠ κόβει και το νερό για οφειλές 100 ευρώ!

Έτσι χωρίς καμία ειδοποίηση απλά γίνονται διακοπές νερού. Συγκεκριμένα, ένας κάτοικος του Κορυδαλλού έλαβε ειδοποίηση από την ΕΥΔΑΠ, η οποία τον απειλεί με διακοπή νερού για οφειλή ύψους 118 ευρώ.

Το ίδιο ακριβώς είχε γίνει και το περασμένο καλοκαίρι όταν η ΕΥΔΑΠ δεν έστελνε λογαριασμούς γιατί δεν έχει προσωπικό και τα ποσά συγκεντρώθηκαν σε ένα λογαριασμό και ακολούθησαν διακοπές υδροδότησης