Τι κρύβει η επιχείρηση της αποδόμησης Ιερώνυμου με φόντο την αναγνώριση του αυτοκέφαλου της ουκρανικής εκκλησίας, κόντρα στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μια φορά κι έναν καιρό, όπως είχε αποκαλύψει τότε η Realnews και στη συνέχεια είχαν αναπαραγάγει όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ο Πάνος Καμμένος με την ιδιότητα του υπουργού και συγκυβερνήτη της χώρας με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει στον αρχιεπίσκοπο με λυγμούς: «Αν μου ζητήσετε να ρίξω την κυβέρνηση θα το κάνω»!!!
Από τότε πέρασε καιρός πολύς. Ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε, ο Καμμένος απέτυχε παταγωδώς εκλογικά, οι ΑΝ.ΕΛΛ. όπως και ο ίδιος έμειναν εκτός Βουλής! Και όπως ο ίδιος δηλώνει, ασχολείται με μπαρ, εστιατόρια, και ακούω για εμπλοκή του ξανά με αυτοκίνητα , την αναβίωση της οικογενειακής επιχείρησης. Μια χαρά, δηλαδή.
Τι ξαφνικά, λοιπόν, συνέβη και ο άλλοτε γονυπετής κλαίων προ του αρχιεπισκόπου -που μάλιστα για χάρη του θα έριχνε την συγκυβέρνηση- άλλαξε στάση και επιτέθηκε δριμύτατα εναντίον του με αφορμή μια δήθεν ειδική φαρμακευτική μεταχείριση;
Μάλιστα, η επίθεση Καμμένου κατά αρχιεπισκοπής έγινε δύο φορές. Την πρώτη με ανάρτηση στο Twitter και τη δεύτερη ως απάντηση στην ανακοίνωση της αρχιεπισκοπής!
 

– Ο αδερφός του δεσπότη Λαμίας, νομικός σύμβουλος του Ρωσοπόντιου επιχειρηματία

Η επίθεση Καμμένου στον αρχιεπίσκοπο, η οποία δεν συνάδει με την μέχρι πρότινος σχέση τους, ξαφνιάζει, προκαλεί ερωτήματα και έρχεται να πραγματοποιηθεί σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία διάφοροι εκκλησιαστικοί κύκλοι επιδιώκουν την αποδόμηση Ιερώνυμου και την έναρξη κύκλου διαβουλεύσεων περί διαδοχής!
Πολέμιο του αρχιεπισκόπου είναι το λεγόμενο φιλορωσικό μπλοκ. Και το μένος κατά του Ιερώνυμου απορρέει από την απόφαση του αρχιεπισκόπου να στηρίξει και να αναγνωρίσει το αυτοκέφαλο της ουκρανικής εκκλησίας που αποσχίστηκε από το Πατριαρχείο Μόσχας.
Όλες οι εν Ελλάδι φιλορωσικές δυνάμεις τάσσονται κατά του αρχιεπισκόπου. Από τον ηγούμενο Εφραίμ στο Άγιο Όρος μέχρι και τον νέο μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, που φέρεται να ανήκει στο φιλορωσικό μπλοκ το οποίο, κατά πληροφορίες, στηρίζεται από τον Ρωσοπόντιο επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Θα πρέπει στη σημείο αυτό να επισημανθεί ότι ο αδερφός του δεσπότη Συμεών της Λαμίας είναι νομικός σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη!!!