Για να ξέρετε…

1. Η επέλαση της Nova στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η απόκτηση της Premier league και η άνοδος του πήχη για το champions league όπου η Cosmote αναγκάστηκε να πληρώσει ένα σκασμό λεφτά, έφερε σε δύσκολη θέση το φίλο μου τον Μιχάλη Τσαμάζ απέναντι στους Γερμανούς – αφεντικά του!

Και εκεί που δεν ήθελαν ούτε να ακούν για ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ξαφνικά λόγω συγκυρίας, ανταγωνισμού και συνθηκών μπήκαν σφήνα στη Nova χτυπώντας Παναθηναϊκό , ΑΕΚ, 5-6 ακόμη μικρομεσαίες ομάδες, ενώ φλερτάρουν και με τον ΠΑΟΚ.

Πάντως για να ξέρετε, μπορεί οι Γερμανοί να είναι προβληματισμένοι με τον Τσαμάζ ( ο οποίος φέρεται να είναι πολύ αγχωμένος για πρώτη φορά μετά από χρόνια) για τα τηλεοπτικά του ποδοσφαίρου, είναι όμως πολύ …ικανοποιημένοι από την έκβαση των προμηθειών του οργανισμού!

2. Αν δεν το μάθατε σας το λέω: επέστρεψε ο Ιβάν όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό του πρακτορείο!

Τώρα αν θα τον δουν στην Τούμπα κρατάω μικρό καλάθι. Η γραμμή, όπως μου λέει φίλος που ξέρει πρόσωπα και πράγματα είναι: αποκτήστε ελεύθερους ή δανεικούς ποδοσφαιριστές!

Ο Ιβάν λοιπόν , που «απελευθερώθηκε» από τον ρωσικό κλοιό του Ροστόφ, κατευθύνεται για διακοπές στη Χαλκιδική και το Πόρτο Καρράς, που το πλήρωσε (επίσημα και ανεπίσημα σε Ελλάδα και Κύπρο όπως υποστηρίζουν συνεργάτες του) βαπορίσιο, ενώ οι ελεγκτές δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε συμφωνία για τα οικονομικά δεδομένα της ξενοδοχειακής επιχείρησης!

Οι Στέγγοι πάντως ζουν μετά την πώληση του Πόρτο Καρράς ζωή χαρισάμενη!

Επανήλθε στην επικαιρότητα η οικογένεια αλά παλαιά! Με νεοπλουτισμούς και ψεύτο κοσμικότητες!

Μέχρι την Ντέμι Μουρ κουβάλησαν στα γεράματα τη φουκαριάρα (και κάμποσους άλλους δήθεν και μαϊντανούς) για να πραγματοποιήσει βάπτιση που θα αποσπάσει λόγω της ιδιότητας της δημοσιότητα!
Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι…

Τα βαφτίσια των Στέγγων, ο νεοπλουτισμός, ο Ιβάν και οι διαφωνίες!