Η Demi Moore, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα, έγινε νονά στην Κρήτη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα εμβληματικό σημείο του νησιού, στον Ξερόκαμπο Σητείας, στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου.

Το ζεύγος Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου βάπτισαν την κόρη τους, η οποία πήρε τ’ όνομα Αριάδνη – Ζωή. Εκτός από την διάσημη ηθοποιό, η μικρή έχει άλλες δύο νονές. Και οι τρεις φορούσαν στεφάνια με λουλούδια στα μαλλιά τους.

Η Demi Moore έγινε νονά στην Κρήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες η φιλία της Demi Moore, με την οικογένεια Στέγγου, κρατάει από την εποχή που η διάσημη ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Άστον Κούτσερ.

Μια βάφτιση, που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Σητεία γενικότερα.

Η Demi Moore έγινε νονά στην Κρήτη

Η μικρή έχει τρεις νονές. Τη βάφτισαν, η Χριστίνα Ψιλλίδου, σύζυγος του Δημήτρη Ψιλλίδη, χρόνια investment banker στο Λονδίνο, η Βερόνικα Φραντζέσκου, σύζυγος του ιδιοκτήτη του Nammos, ενώ η τρίτη νονά, που έδωσε και άλλη διάσταση στην τελετή, είναι η Demi Moore.

Η Demi Moore έγινε νονά στην Κρήτη

 

H διάσημη ηθοποιός παραβρέθηκε, συνοδευόμενη από την κόρη της.

Χρήστης του Facebook σχολίασε: «Ας ευχηθούμε το συγκεκριμένο γεγονός να είναι η αφετηρία για παρόμοια γεγονότα αλλά και επιχειρηματικά βήματα στην περιοχή μας. Η οικογένεια Στέγγου έχει επενδύσει και θα επενδύσει εκ νέου στην περιοχή μας αποτελώντας παράδειγμα που πρέπει να έχει και συνέχεια.»