Το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει προκαλέσει αίσθηση και είναι ένα από τα πρώτα θέματα συζήτησης τόσο στα μέσα ενημέρωσης όσο και στα social media.

Μάλιστα, μερικοί celebrities της ελληνικής σόουμπιζ εξέφρασαν την άποψή τους επί του ζητήματος. Ο Πέτρος Κωστόπουλος έγραψε ένα κείμενο στο nitro, καταθέτοντας τις σκέψεις του για το ζευγάρι, μιας και τους γνωρίζει αρκετά χρόνια και κάποτε είχαν φιλικές σχέσεις.

Η δήλωση από την Πέτρο Κωστόπουλο

«Εγώ θυμάμαι τη Δέσποινα με τον Ντέμη να είναι δύο όμορφοι, ερωτευμένοι άνθρωποι, να στάζουν γλύκα ο ένας για τον άλλον και να είναι ένα κανονικό ζευγάρι με μία Δέσποινα που πέραν της showbiz λειτουργούσε σαν τη μάνα μου στο σπίτι. Μαγείρευε, στόλιζε, νοικοκύρευε, είχαν ανοιχτό σπίτι και πάντα μαζί καλούσαν σπίτι τους ανθρώπους για παιχνίδια και φαγητό. Και «επώνυμους», αλλά ακόμα περισσότερο «ανώνυμους». Και το έκαναν με πολλή χαρά. Δεν ξέρω τι έγινε στην περίπτωση τους, ξέρω ότι οι άνθρωποι χωρίζουν πια, στη μεγαλύτερη πλειοψηφία τους», έγραψε μεταξύ άλλων.

To story στο Ιnstagram από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Παράλληλα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου ανέβασε ένα Instagram story με το οποίο φαίνεται να στηρίζει ανοιχτά την επί χρόνια καλή της φίλη, Δέσποινα Βανδή.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια ανεβάζοντας μια φωτογραφία της τραγουδίστριας και κάνοντάς την mention, μεταξύ άλλων, έγραψε: «Αυτή που γνώρισα πριν από 25 χρόνια και δε με απογοήτευσε ούτε μια στιγμή. Που είναι πάντα δίπλα σε όποιον τη χρειάζεται, στη χαρά και στη λύπη, που είναι η καλύτερη φίλη που μπορεί κάποιος να ζητήσει. Αυτή που το όνομά της σημαίνει δύναμη και αξιοπρέπεια».

Το tweet της Ναταλίας Γερμανού

Επίσης, η Ναταλία Γερμανού, από την πλευρά της, θέλοντας να απαντήσει σε όλα αυτά τα σχόλια που γράφτηκαν, έκανε μια αφοπλιστική ανάρτηση στο Twitter σχετικά με όλα τα διαζύγια που μας απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια.

«Η Δέσποινα και ο Ντέμης, η Ελένη και ο Γιάννης, η Φαίη και ο Γιώργος, η Σίσσυ και ο Θοδωρής. Όπως εκατομμύρια άλλοι, ερωτεύτηκαν, καψουρεύτηκαν, παντρεύτηκαν, κάτι χάλασε, χώρισαν. Η ζωή συνεχίζεται. Και η δική τους και η δική μας».

https://twitter.com/nataliagermanou/status/1415707909812539395

Η δήλωση του Παντελή Καναράκη

Καλεσμένος στo «Love it» ήταν χθες ο Παντελής Καναράκης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και το διαζύγιο-βόμβα της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, με τον ίδιο όμως να μην θέλει να απαντήσει δημόσια.

«Εσύ θα ήθελες να με ρωτήσεις και πολύ καλά κάνεις γιατί είναι ο ρόλος σου τέτοιος. Εγώ δεν θα ήθελα να απαντήσω, όχι μόνο για τη Δέσποινα και για τον Ντέμη, αλλά είναι και η θέση μου να μη μιλάω για άλλους ανθρώπους στις εκπομπές», είπε αρχικά ο Παντελής Καναράκης.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή μπορώ να το συζητήσω με πέντε φίλους μου, μας βλέπει ένα μεγάλο μέρος του κόσμου, οπότε δεν θα ήθελα να θίξω τα προσωπικά».