Όπως αποκάλυψαν Αξία και Radar.gr, πριν από περίπου 1 μήνα, ο μεγαλοεπιχειρηματίας Σπύρος Λάτσης βρέθηκε για μερικές μέρες στο χώρα μας.

Η επίσκεψη του στην Ελλάδα έγινε με αφορμή την εμβληματική επένδυση του Ελληνικού και είχε ως σκοπό αφενός να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε κορυφαία πολιτικά πρόσωπα, αφετέρου να επιμεληθεί του ανοιχτού ζητήματος της χρηματοδότησης του project και να επιλύσει εκκρεμότητες που υφίσταντο με την Eurobank!

Και πράγματι το θέμα της χρηματοδότησης λύθηκε εν μια νυκτί, καθώς είναι προφανές πως οι εγγυήσεις του έλληνα μεγιστάνα ανοίγουν κλειστές θύρες και διευθετούν εκκρεμότητες!

Όσον αφορά τώρα τα ραντεβού του κ. Σπύρου Λάτση καλά πληροφορημένες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση υποστηρίζουν ότι ο πανίσχυρος Έλληνας επιχειρηματίας εκτός από αρκετούς υπουργούς συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα!

Και με τους δυο πολιτικούς ηγέτες οι συναντήσεις διεξήχθησαν σε εξαιρετικό κλίμα και περιεστράφησαν όχι μόνο στενά στο θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό, αλλά στο ευρύτερο ζήτημα της προσέλκυσης επενδύσεων στη χώρα!

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.