Επειδή το πολιτικό κλίμα έχει βαρύνει καλοκαιριάτικα, λέω να ασχοληθούμε λίγο με πιο πικάντικα θέματα, πιο juicy ρε παιδί μου, γιατί η κατάσταση με τις «παρακολουθήσεις», τον «Βοσκό» (όπως αποκαλούν τον Ν. Ανδρουλάκη οι κακές γλώσσες – και είναι πολλές- του Κινήματος) και τα «συγνώμη» του Κυριάκου παραπέμπει μάλλον σε Δελφινάριο (τύφλα νάχει ο Σεφερλής )!!!

Προσέξτε φίλοι και φίλες αναγνώστες. Εάν ακούσετε ότι ο τάδε παράγοντας ή επιχειρηματίας πρόκειται να πάει σε ένα συνέδριο κορυφαίων τεχνοκρατών εν μέσω καλοκαιριού ή ότι του έτυχε ξαφνικά ένα πολύ σοβαρό business meeting με επιχειρηματίες από το εξωτερικό μεσοπέλαγα, που ήρθαν ειδικά για να συζητήσουν σπουδαία επενδυτικά projects, το πιθανότερο είναι ότι έχει «φορτώσει» στο σκάφος τίποτε βίζιτες και την έχει κάνει για άγονη γραμμή, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα!
Το γεγονός για να ξέρετε είναι ένα, μετά το τέλος της πανδημίας (από το μυαλό μας και όχι από την πραγματικότητα): τα κορίτσια επέστρεψαν ακάθεκτα! Και εκείνα της …διπλανής πόρτας (φοιτήτριες, κομμώτριες, αισθητικοί, πωλήτριες, γραμματείς κλπ.) που έχουν σύμφωνα με τους βαθείς γνώστες της κατάστασης το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά και οι επώνυμες, οι βιζιτομοντέλες και tv περσόνες, με μια – δυο εμφανίσεις στην τηλεόραση και μερικές φωτό σε κουτσομπολίστικα έντυπα! Οι οποίες θεωρούνται και ως οι πιο «επαγγελματίες» της αγοράς! Με τα συν και πλην του θέματος!
Αυτό τον καιρό, αλλά και όλο το καλοκαίρι για να ξέρετε, γίνεται ένας παροξυσμός! Οι περισσότεροι Έλληνες βιζιτάκηδες παίρνουν τα κορίτσια δυο – δυο στα σκάφη, ειδικά τα Σαββατοκύριακα και εξαφανίζονται στα «διεθνή ύδατα»! Οι ξένοι, όπως μου λένε πρόσωπα «της δουλειάς», παίρνουν τα κορίτσια στα σκάφη τους ενίοτε μαζί με τις γυναίκες τους και επιδίδονται σε όργια. Βεβαίως, την ίδια δουλειά κάνουν και κάποιοι «μοντέρνοι» Έλληνες, όμως όχι στην έκταση των ξένων, Αράβων και Δυτικών (αφού οι Ρώσοι μας τέλειωσαν)!

Για να ξέρετε πάντως, τα κορίτσια – και της διπλανής πόρτας και οι βιζιτομοντέλες- παίρνουν 1.500 ευρώ τη μέρα έκαστη για τη βόλτα με το σκάφος Σαββατοκύριακα! Καθίστανται αντιληπτό ότι όργια και τρίγωνα πληρώνονται εξτρά!

Και δεν αναφέρομαι στις πραγματικές επώνυμες, γιατί εκεί το πράγμα ξεφεύγει σε επίπεδο τιμών, που μόνο Άραβες μπορούν να ανταποκριθούν! Βλέπετε ο πληθωρισμός, η ακρίβεια, η ενεργειακή κρίση, τα επιτόκια, το κόστος του χρήματος, εκτόξευσαν μαζί με τα ρολόγια και τα επώνυμα brands και το Χρηματιστήριο της βίζιτας! Ειδικά τα blue chips, τα «καλά χαρτιά» της υψηλής κεφαλαιοποίησης του παράνομου και επί πληρωμή σεξ!

Το ξεκαθάρισμα επιχειρηματικών λογαριασμών μέσα από ανώνυμες καταγγελίες σε ΣΔΟΕ και Ξέπλυμα!

Σας έχουμε ενημερώσει για την φάμπρικα με τις ανώνυμες καταγγελίες προς ανεξάρτητες Αρχές που έχει ανοίξει εσχάτως, οι οποίες απορρέουν από επιχειρηματικά και σκοτεινά άλλα κυκλώματα, τα οποία επιδιώκουν με τον τρόπο αυτό να εξοντώσουν τους πάσης φύσης αντιπάλους τους!
Τα λαμόγια αυτά, που επιδίδονται εδώ και χρόνια στην γνωστή στην πιάτσα τεχνική των ανώνυμων καταγγελιών προς «μιλημένους» αποδέκτες, που τις λαμβάνουν και τις εξετάζουν, δεν έχουν – δυστυχώς γι’ αυτούς- συνεκτιμήσει ότι η δράση φέρνει αντίδραση!
Υπό την έννοια αυτή, την ώρα τούτη γίνεται ένα ξεκαθάρισμα επιχειρηματικών και άλλων λογαριασμών μέσα από καταιγισμό ανώνυμων καταγγελιών του ενός κατά του άλλου και αντιστρόφως, οι οποίες εμπεριέχουν αναφορές για αδικαιολόγητο πλουτισμό, φοροδιαφυγή, απόκτηση υψηλής αξίας περιουσιακών στοιχείων, αρπαχτές, νταραβέρια, μίζες και άλλα πολλά! Καταγγελίες που άλλες φορές είναι αβάσιμες, άλλες φορές δικαιολογούνται από τα στοιχεία και κάποιες άλλες εγείρουν θέματα διενέργειας ελέγχων!
Σε κάθε περίπτωση, ο πόλεμος των συμφερόντων βρίσκεται σε εξέλιξη και περιλαμβάνει όλο το σύστημα. Τραπεζίτες , επιχειρηματίες, εισηγμένες εταιρίες και άλλους πολλούς…

Το «ηχηρό» οικογενειακό όνομα και οι φήμες για εμπλοκή και στις 3 φρεγάτες Belhhara από τη Γαλλία.

Μετά τις 3 φρεγάτες Belharra και τα 6 Rafalle που αγόρασε η Ελλάδα από τη Γαλλία, σειρά έχει πλέον η προμήθεια 4 κορβεττών που θα προμηθευτεί το πολεμικό ναυτικό.

Ήδη έχουν κατατεθεί σχετικές οικονομικές προτάσεις που θα τεθούν προς αξιολόγηση μαζί με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις εξοπλιστικές δυνατότητες από την κυβέρνηση και τα αρμόδια όργανα και επιτροπές!
Και σύμφωνα με τις πληροφορίες, προτάσεις για την προμήθεια των 4 κορβετών έχουν καταθέσει η Γαλλία, η Ολλανδία, η Βρετανία και η Ιταλία καθώς οι ΗΠΑ δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον εμπλοκής στην εν λόγω προμήθεια.
Μέχρι εδώ όλα είναι λίγο πολύ γνωστά. Εκείνο όμως που δεν έχει καταστεί γνωστό, είναι ότι «σοβαρός» επιχειρηματικός παράγων της ζωής του τόπου, με δημόσιες αναφορές και ηχηρό οικογενειακό όνομα, φέρεται να έχει ενεργοποιηθεί παρασκηνιακά υπέρ της Γαλλικής πρότασης για την προμήθεια των Κορβεττών με τις φήμες να «οργιάζουν» ότι είχε εμπλοκή (για λογαριασμό των Γάλλων φυσικά) και στην προμήθεια των 3 φρεγατών Belhhara τις οποίες τελικά η ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να προμηθευτεί μετά από σκληρή και αποφασιστική στάση τουλάχιστον 1 δις. ευρώ φθηνότερα από την αρχική πρόταση των Γάλλων και των «επωνύμων» μεσαζόντων τους! Ποιος είναι;

Η «υστερική» της Δεξαμενής και της εξουσίας, που κυνηγάει (με μπικουτί στα μαλλιά) τους σκουπιδιάρηδες! Και η «κακίστρω» του τζόγου, που δεν την θέλει πλέον κανείς!

Κουίζ 1) Η «υστερική» της Δεξαμενής και της εξουσίας!
Μου λένε ότι, στην περιοχή της Δεξαμενής, υπάρχει μια «υστερική» της εξουσίας, η οποία κατεβάζει τα σκουπίδια κάθε βράδυ στην πολυκατοικία όπου διαμένει (με μπικουτί στα μαλλιά σαν την Μαντάμ Σουσού) και μονίμως βρίζει κατοίκους και περαστικούς και ουρλιάζει σαν τρελή σε όποιον βρει μπροστά της, όπως επιβεβαιώνουν αυτόπτες μάρτυρες και ένοικοι της πολυκατοικίας! Οι φουκαράδες οι σκουπιδιάρηδες έχουν πλέον απηυδήσει! Η κατάσταση με την περίπτωση της έχει ξεφύγει. Επιτέλους κάποιος να την μαζέψει!

 

Κουίζ 2) Η «υστερική» του τζόγου!
Φυσάει τον παρά, γουστάρει media, την θέλει κανείς;
Στον χώρο του τζόγου, με την ευρεία έννοια, υπάρχει μια «υστερική», «κακίστρω» που όμως πλούτισε και το παίζει παραγόντισσα! Βρίζει και μισεί τους πάντες, πνιγμένη μέσα στην κακία των ιδιαιτεροτήτων της! Και γουστάρει τα media για να βγάζει τα απωθημένα της, έλα όμως που κανένας παράγοντας του εκδοτικού συστήματος δεν την κάνει κέφι!!

 

Κουίζ 3) Τα τρία «Δ»!
Το σούρτα φέρτα της αρπαχτής και τα 3 μαυρέλια κάθε φορά!
Μια φορά κι έναν καιρό, πριν περίπου 3 χρόνια, σε μεγάλο όμιλο με εσωτερικές αντιπαραθέσεις, ο ένας «Δ» πιάνει τον άλλο «Δ» και του λέει, πόσα θες για να έρθεις μαζί μου; Τρία σου φτάνουν;
Με την πρόταση στο χέρι ο δεύτερος «Δ» πάει στον τρίτο «Δ», στενό φίλο του υποτίθεται , ο οποίος είναι σε σύγκρουση με τον πρώτο «Δ»! Και του λέει: Ο «Δ» μου δίνει τρία στο χέρι, εσύ πόσα μου δίνεις για να έρθω μαζί σου; Και η δουλειά έκλεισε! Ο δεύτερος «Δ» κέρδισε!
Τα χρόνια πέρασαν και η ιστορία επαναλήφθηκε με άλλους πρωταγωνιστές, μόνο που ο ένας της μιας πλευράς έχει σχέση με τον «Δ» που νίκησε κατά το παρελθόν! Για να μην πολυλογούμε, νικητής αναδείχθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο βάσει της εμπειρίας του παρελθόντος, αυτός που έδωσε στον κομβικό «Δ» τα πιο πολλά!

Τελικά δεν είναι και άσχημη δουλειά ανά 2 χρόνια να κονομάς από 3 μαυρέλια εκατομμύρια (μπορεί και παραπάνω τη δεύτερη φορά)!

Αντί να πληρώνει …μίζες (ο διαπλεκόμενος), έπιασε γκόμενα!

Με αφορμή κάτι «καλές», «σοβαρές» και «ηθικές κυρίες», που παριστάνουν τις τεχνοκράτισες και κυκλοφορούν στην πιάτσα ντυμένες στην πένα, με τουπέ και ύφος, σας αποκαλύπτω το εξής, που μου μετέφερε πολύ αξιόπιστος συνομιλητής!
Κυκλοφορεί ευρέως στην αγορά ως ανέκδοτο, το οποίο διαρρέουν οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα.
Λένε λοιπόν οι …μυημένοι, ότι κάποιος διαπλεκόμενος, που εκτός των άλλων είναι και …τσιγκούνης (εκτός από εκεί που πρέπει διαχρονικά να τα σκάει, δηλαδή σε συγκεκριμένα ΜΜΕ για να …βουλώνει στόματα) αντί να πληρώνει …μίζες για προμήθειες και αναθέσεις, ανακάλυψε τον καλύτερο αλλά και πιο οικονομικό δρόμο: έπιασε γκόμενα!

Αντί για λαδώματα, πούλαγε αίσθημα και έκανε και κανένα δώρο, κάτι γόβες, ζώνες (πιθανόν και για άλλη χρήση) και επώνυμες τσάντες πολυτελείας!
Θα μου πείτε τι σχέση έχει το γκομενιλίκι με τις μίζες, τις προμήθειες και τις αναθέσεις;
Εδώ σας θέλω αγαπητοί αναγνώστες…