Στην πρώτη του καμπάνια για την Louis Vuitton πρωταγωνιστεί η Rihanna κι έκανε ντεμπούτο σε μια γιγάντια διαφημιστική πινακίδα, στο Musée d’Orsay του Παρισιού.

Με δερμάτινο πουκάμισο, ανοιχτό ως τη μέση που αφήνει ακάλυπτη την φουσκωμένη κοιλιά της, το χαρακτηριστικό μονόγραμμα της Louis Vuitton σε τρεις μεγάλες πολύχρωμες τσάντες κι έναν καφέ στο χέρι, η Rihanna ενσαρκώνει το όραμα του Pharrell Williams, νέου καλλιτεχνικού διευθυντή στις ανδρικές συλλογές του διάσημου οίκου μόδας.

Ο Pharrell Williams πόζαρε μπροστά από την πινακίδα και ανέβασε την φωτογραφία στο Instagram, όπου μετρά 14,6 εκατομμύρια followers, γράφοντας απλώς «Louis Vuitton Men, Spring-Summer 2024».

Εκπρόσωπος του οίκου Louis Vuitton επιβεβαίωσε στο WWD πως όντως υπάρχει νέα καμπάνια με τη συμμετοχή της Rihanna, αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ή εικόνες.

Ο Pharrell Williams έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή για την Louis Vuitton στις 20 Ιουνίου, την ημέρα που ξεκινά η Paris Men’s Fashion Week, που θα διαρκέσει μέχρι 25 Ιουνίου και ήδη όλοι μιλάνε για το κορυφαίο fashion event της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Σύμφωνα με πηγές, το σόου του Pharrell Williams θα πραγματοποιηθεί στη γέφυρα Pont Neuf που ξεκινά από την έδρα του οίκου Louis Vuitton στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο διορισμός του Αμερικανού μουσικού στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή σηματοδότησε την πρώτη σημαντική απόφαση του Pietro Beccari από τότε που ανέλαβε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Louis Vuitton την 1η Φεβρουαρίου.

Η θέση είχε μείνει κενή μετά τον πρόωρο θάνατο του προκατόχου του Pharrell William, Virgil Abloh, τον Νοέμβριο του 2021.

Διαβάστε περισσότερα