Για να ξέρετε…
1) Η κακή κατάσταση της υγείας του ηγουμένου Εφραίμ ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος έχοντας προσβληθεί από κορωνοιό, έχει προκαλέσει ανησυχία στην Ιερά Μόνη Βατοπεδίου στο Άγιο Ορος, όπου ευλόγως κινούνται οι διαδικασίες διαδοχής!

Η αναστάτωση για την επιδείνωση της υγείας του ηγουμένου Εφραίμ πέραν της Αθήνας έχει επεκταθεί για προφανείς λόγους και στην Μόσχα! Οι πληροφορίες λένε πως το χρίσμα επί της ουσίας έχει δοθεί και νέος εκλεκτός θα είναι ο μοναχός Ευδόκιμος, ένας «τεχνοκράτης» μοναχός, με γνώσεις λογιστικές και οικονομικές και με επαφές με υπουργεία, τράπεζες και φορείς του δημοσίου, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών δίπλα στον Εφραίμ τον οποίο υπηρέτησε πιστά.

2) Η υπόθεση των «περιζήτητων» πρώην τραπεζιτών τους οποίους επιχειρηματίες τοποθετούν στα ΔΣ των εταιριών τους πιστεύοντας ότι θα τους κάνουν κονέ με funds και ιδιώτες μεγαλοεπενδυτές, έρχεται να αναδείξει στο έπακρον το νταραβέρι, τη διαπλοκή και τις προνομιακές σχέσεις που έχουν διαμορφωθεί στο τραπεζικό σύστημα!

Και είναι επιβεβλημένο όσο ποτέ να αποτραπεί με κάθε τρόπο η επιστροφή των φαντασμάτων του παρελθόντος στα ΔΣ των τραπεζών όπως την ώρα τούτη επιδιώκεται μέσα από ύποπτα και επικίνδυνα νομοθετήματα!

Τα θλιβερά απομεινάρια του χθες, αφού κατέστρεψαν με τη διαχείριση τους τη χώρα και το τραπεζικό σύστημα, τώρα μεθοδεύουν την επιστροφή τους, έχοντας καθαρίσει λόγω ασυλίας με διώξεις και παλιές αμαρτίες!
Αλίμονο αν ξαναδούμε στις τράπεζες, την ώρα που εξυγιαίνονται, να επιστρέφουν ζόμπι, νταραβεριτζήδες, αρπακτικά, άχρηστοι και διαπλεκόμενοι…

3) Μπορεί να φημολογείται μέσω σχετικών δημοσιευμάτων ότι ο Ιβάν Σαββίδης μετά την εξαφάνιση του από τη χώρα και εγκατάσταση στο Ροστόφ για περίπου 1,5 χρόνο, θα επέστρεφε εντός των προσεχών ημερών στην Ελλάδα, όμως οι πληροφορίες λένε πως η άφιξη του Ρωσοπόντιου επιχειρηματία για μια ακόμη φορά αναβλήθηκε και μετατίθεται για τον επόμενο μήνα (;)!

Γιατί άραγε; Τι συμβαίνει; Πως δικαιολογείται η συνεχής τούτη αποχή από τα ελληνικά δρώμενα;

4) Ποιος (πρώην) μεγαλοεργολάβος φημολογείται ότι βρίσκεται πίσω από μεσαία κατασκευαστική εταιρία στην οποία είναι μέτοχος και διαχειρίζεται προσωπική του φίλη;