Μια μεγάλη εταιρεία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων παρουσιάζει έναν βοηθό τεχνητής νοημοσύνης που βασίζεται στο ChatGPT σχεδιασμένο να θα βοηθήσει στην ενημέρωση των πελατών σχετικά με τα προϊόντα που ενδέχεται να αγοράσουν.

Η Crypto.com κυκλοφόρησε την βοηθό του, “Amy”

Η Crypto.com κυκλοφόρησε την βοηθό του, “Amy“, στις αρχές της εβδομάδας, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση και θα επεκταθεί σε ευρύτερες δυνατότητες στο εγγύς μέλλον.

«Η Amy είναι ένας σύντροφος τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να μάθουν για τη βιομηχανία κρυπτογράφησης με πληροφορίες σχεδόν σε πραγματικό χρόνο σχετικά με συγκεκριμένα διακριτικά και πρότζεκτ, καθώς και λεπτομέρειες για τιμοκαταλόγους και ιστορικά γεγονότα.», έγραψε η εταιρεία σε μια δήλωση παρουσιάζοντας την υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης.

Η Amy προορίζεται να χρησιμεύσει ως πηγή εμπειρογνωμόνων κρυπτογράφησης για τον μέσο χρήστη, εδραιωμένη στη βαθιά μάθηση και δεδομένα για να βοηθήσει στην αποτύπωση ευκαιριών στον ταχέως κινούμενο τομέα κρυπτογράφησης. Η υποκείμενη τεχνολογία της Amy βασίζεται στο ChatGPT από το OpenAI, αλλά εκπαιδεύτηκε περαιτέρω με συγκεκριμένα παραδείγματα περιπτώσεων για να παρέχει πιο ακριβή και σχετικά αποτελέσματα για τους χρήστες του Crypto.com», σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Ωστόσο, η εταιρεία διευκρίνισε ότι η Amy δεν θα προσφέρει καμία οικονομική ή επενδυτική συμβουλή στους χρήστες της.

«Η οικοδόμηση του οικοσυστήματος ήταν από την αρχή προτεραιότητα για το Crypto.com», δήλωσε ο Kris Marszalek, Διευθύνων Σύμβουλος της Crypto.com. «Διπλασιάσαμε τις δεσμεύσεις μας για την οικοδόμηση και την υπεύθυνη καινοτομία και η Amy είναι το τελευταίο παράδειγμα της πρόθεσής μας».

Η Amy AI είναι μόνο η πιο πρόσφατη εφαρμογή του επαναστατικού ChatGPT του OpenAI, το οποίο οι ειδικοί λένε ότι είναι μόνο ένα πρώιμο βήμα στην πορεία προς την καινοτομία της αληθινής τεχνητής νοημοσύνης ή AGI.

Ο CEO της Google DeepMind, Demis Hassabis, λέει ότι το AGI, ή μια τεχνητή νοημοσύνη ικανή για νοημοσύνη σε ανθρώπινο επίπεδο ή μεγαλύτερο, θα μπορούσε να αναπτυχθεί μέσα σε λίγα μόνο χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα