Τέσσερις «άσους», ο ένας με Over 2,5 και 1 «διπλό», ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας η Μπορντό βγήκε εκτός προνομιούχου δυάδας μετά την ήττα της με 3-1 από την Νιόρ. Παίζει εντός έδρας με την Παρί η οποία μετά από 3 ήττες πήρε βαθμό (0-0) από την πρωτοπόρο Χάβρη. Ο «άσος» πληρώνει 1,95 στο Πάμε Στοίχημα και θα τον τιμήσω.

Στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Μπρέντφορντ. Με το 1-1 που απέσπασε στο εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ συμπλήρωσε 10 αγωνιστικές αήττητη! Θα βρει σε πτώση την Κρίσταλ Πάλας, χωρίς νίκη για 6 σερί ματς (0-3-3). Κι αυτός ο «άσος» έχει αξία στο 1,78.

Χαμηλά είναι ένας άλλος «άσος», της Τσέλσι στο παιχνίδι με την Σαουθάμπτον. Κάποια στιγμή θα ξεσπάσει η Τσέλσι, η οποία είναι άτυχη και χάνει πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να συμβεί αυτό σήμερα, κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος. Ανεβαίνει στο 2,17 η απόδοσή της αν παιχτεί μαζί με το Over 2,5.

Στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας το Στρασβούργο άλλαξε προπονητή. Μετά την ήττα με 2-0 από τη Λιλ αντικαταστάθηκε ο υπηρεσιακός προπονητής Λε Σορνέ. Στη θέση του ανέλαβε ο Φρεντερίκ Αντονετί. Η πρόσληψή του προκάλεσε γκρίνια σε μερίδα οπαδών λόγω της προηγούμενης θητείας στην «αιώνια» αντίπαλο του Στρασβούργου, την Μετς. Το σημερινό παιχνίδι με την ουραγό Ανζέ είναι κομβικής σημασίας στην προσπάθεια που κάνει το Στρασβούργο για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στο 1,82 είναι ο «άσος» του.

Στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης δεν το βάζει κάτω και κυνηγάει την Μπαρτσελόνα παρότι η διαφορά τους είναι στους 8 βαθμούς. Κέρδισε εύκολα με 4-0 την Έλτσε και πάει για το «διπλό» στην Οσασούνα. Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία ματς η Οσασούνα, αλλά με 3 ισοπαλίες, δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος. Θεωρώ όμως ότι δεν θα χάσει βαθμούς η Ρεάλ και στο 1,77 παίζεται το «διπλό» της.

Διαβάστε ακόμη: