Το «μεγάλο» βήμα στην σχέση της και την ζωή της αποφάσισε να κάνει η Ariana Grande η οποία παντρεύτηκε τον Dalton Gomez μυστικά στην έπαυλή της το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η Ariana Grande παντρεύτηκε!

Στο πολυτελές σπίτι της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια παντρεύτηκαν η Ariana Grande και ο Dalton Gomez μόλις πριν λίγες μέρες. Η 27χρονη ποπ σταρ και ο, επίσης, 27χρονος κτηματομεσίτης, οι οποίοι ήταν ήδη αρραβωνιασμένοι, είχαν πάρει απόφαση να παντρευτούν από τον Δεκέμβριο του 2020 όταν ο Gomez έκανε πρόταση γάμου στην Ariana Grande με ένα μαργαριταρένιο και διαμαντένιο δαχτυλίδι, οικογενιακό κειμήλιο.

Σύμφωνα με πηγή που επιβεβαίωσε τον γάμο τους, στον οποίο βρέθηκαν λιγότερο από 20 άτομα, στο περιοδικό People, το ζευγάρι και οι οικογένειές τους είναι ευτυχισμένοι.

Η Ariana Grande παντρεύτηκε μυστικά τον Dalton Gomez

«Ήταν μικρό και οικείο – λιγότερο από 20 άτομα. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο χαρά και αγάπη. Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένο».

Η ίδια πηγή δήλωσε επίσης στο περιοδικό ότι η επιλογή του ζεύγους να παντρευτούν στο Μοντεσίτο, όπου βρίσκεται η ιστορική και όμορφη έπαυλη της Ariana, ήταν ιδανική καθώς και οι δύο αγαπούν το συγκεκριμένο μέρος και περνούν πολύ καιρό εκεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande)

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει στις αρχές του 2020, αλλά εμφανίστηκαν «επίσημα» μαζί για πρώτη φορά  στο μουσικό βίντεο του «Stuck with U» τον Μάιο του ίδιου έτους.

Αυτός είναι ο δεύτερος αρραβώνας που κάνει η Ariana Grande ωστόσο είναι η πρώτη φορά που παντρεύτηκε.

Η τραγουδίστρια, το 2018 είχε αρραβωνιαστεί με τον κωμικό του SNL, Pete Davidson. Εκείνη η σχέση όμως έληξε άδοξα όταν -σύμφωνα με εκείνον- λίγους μήνες αφότου άρχισε, ο πρώην σύντροφος της Grande, Mac Miller, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η μητέρα της Ariana έγραψε στο Twitter: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που καλωσορίζω τον Dalton Gomez στην οικογένειά μας! Ariana, και Dalton σας αγαπώ τόσο !!!! Τέλος καλό όλα καλά!».