Η ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε απάντησε με μία ανάρτησή της στο TikTok σχετικά με τις «ανησυχίες» των θαυμαστών της για το αδυνατισμένο της σώμα και την υγεία της.

«Το σώμα με το οποίο συγκρίνετε το σημερινό μου σώμα ήταν η πιο ανθυγιεινή εκδοχή του σώματός μου. Τότε έπαιρνα πολλά αντικαταθλιπτικά, έπινα και έτρωγα άσχημα. Ήμουν στο χειρότερο σημείο της ζωής μου όταν λέγατε πως ήμουν υγιής αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν ήταν το υγιές μου», είπε η τραγουδίστρια.

Αριάνα Γκράντε: Η μάχη με το άγχος, την κατάθλιψη και το μετατραυματικό στρες

Στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοικτά για τη μάχη που δίνει με το άγχος, την κατάθλιψη και τη διαταραχή μετατραυματικού στρες που υπέστη μετά τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ το 2017.

Αν και η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε ότι «δεν θα έπρεπε να μιλάει» για το σώμα της, ελπίζει να βγει «κάτι καλό» σημειώνοντας ότι «ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος», ενώ προέτρεψε τους θαυμαστές της να είναι «ευγενικοί με τον εαυτό τους και με τους άλλους».

«Υπάρχουν τρόποι να κάνεις κομπλιμέντα σε κάποιον -ή να αγνοήσεις κάτι που βλέπεις και δεν σου αρέσει- και νομίζω ότι πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε μεταξύ άλλων η σταρ.

«Ο στόχος μας είναι να είμαστε ασφαλείς. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να φαίνεσαι υγιής και όμορφος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο της Αριάνα Γκράντε μέσα σε 3 ώρες προβλήθηκε 11 εκατομμύρια φορές και έχει συγκεντρώσει πάνω από 8 εκατομμύρια likes ενώ ήδη αυτοί οι αριθμοί έχουν αυξηθεί.

@arianagrande♬ original sound – arianagrande

Αριάνα Γκράντε: Οι φωτογραφίες που θορύβησαν τους φαν της

Πολλά τα σχόλια για τη νέα εμφάνιση στο Λονδίνο που έκανε η διάσημη pop star Αριάνα Γκράντε, η οποία συμμετέχει στην κινηματογραφική διασκευή του δημοφιλούς μιούζικαλ «Wicked», υποδυόμενη την Glinda.

Η γνωστή τραγουδίστρια συναντήθηκε με την συμπρωταγωνίστριά της Cynthia Erivo και μαζί παρευρέθηκαν στη συναυλία του, επίσης, συμπρωταγωνιστή τους Jeff Goldblum στο Jazz Club του Ronnie Scott το βράδυ της Παρασκευής (7/4).

Η ίδια φορούσε ένα μαύρο σύνολο, το οποίο συνδύασε με ένα φουσκωτό, μακρύ, ροζ μπουφάν, το οποίο έκλεψε την παράσταση, ενώ από κάτω έβαλε λευκές μπότες.

Παρόλο που ήταν εντυπωσιακή, το βλέμμα των θαυμαστών της έπεσε πάνω στο εμφανώς αδυνατισμένο σώμα της και, ειδικότερα, στους ώμους και τον λαιμό της, αποκαλώντας τη «κοκαλιάρα» και «ανορεξική».

Διαβάστε περισσότερα