Στα σχόλια που εισέπραξε μετά από πρόσφατη δήλωσή του περί της ερωτικής του ζωής, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με 25 άτομα, απάντησε έμμεσα ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο γνωστός ηθοποιός, πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές», και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αξία του έρωτα στη ζωή του, ενώ απάντησε και στο σχόλιο που είχε κάνει για τον ίδιο ο Αλέξης Κούγιας, ότι «έχει χάσει το μέτρημα με πόσους άνδρες έχει πάει».

Σπύρος Μπιμπίλας: Η έμμεση απάντηση στον Αλέξη Κούγια

«Ο έρωτας είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά είμαι ευτυχής, μπορεί να μην έχω σύντροφο τώρα, αλλά έχω ζήσει 4 μεγάλους έρωτες πολύ δυνατούς. Είδα έναν κύριο που είπε “έχασε τον λογαριασμό”, δεν χάνεις τον λογαριασμό άμα έχεις πάει με 25 άτομα στη ζωή σου. Τον λογαριασμό τον κάνουν αυτοί που πάνε με χιλιάδες άτομα και εγώ ξέρω χιλιάδες ανθρώπους που έχουν πάει με χιλιάδες άτομα. Είτε γυναίκες, είτε άντρες, είτε παντρεμένους, είτε ανύπαντρους, είτε γκέι, είτε ομοφυλόφιλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντώντας έμμεσα στο σχετικό σχόλιο του Αλέξη Κούγια.

«Ευτύχησα να ζήσω τέσσερις πολύ σημαντικούς έρωτες, οι οποίοι άνθρωποι είναι σαν οικογένειά μου, εκτός από τον έναν που χάθηκε. Δεν έφυγε από τη ζωή, χάθηκε. Αλλά δεν ήθελα εγώ. Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι που με φρόντισαν και μου έδωσαν τόσο μεγάλες στιγμές στη ζωή μου ανά δεκαετία, είναι οι άνθρωποι της οικογένειάς μου. Το ίδιο με τα αδέλφια μου. Είναι οι άνθρωποι που τους έχω κοντά μου, είμαστε φίλοι, σαν να είμαστε οικογένεια», συνέχισε ο ίδιος.

Απαντώντας στο γιατί δεν παρέμεινε με κάποιον από αυτούς τους ανθρώπους μέχρι σήμερα, ο ηθοποιός εξήγησε ότι: «Γιατί δυστυχώς ο έρωτας τελειώνει και δεν τέλειωσε ποτέ από τη δική μου πλευρά, τέλειωσε από την άλλη πλευρά. Αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι ήθελα να χάσω τον άνθρωπο αυτόν από τη ζωή μου, τον κράτησαν σαν αδελφό μου, σαν παιδί μου, ανά περίπτωση».

«Μου λείπει ένας σύντροφος τώρα», παραδέχτηκε ακόμη ο Σπύρος Μπιμπίλας, προσθέτοντας ωστόσο ότι «είναι τόσο έντονη η κοινωνική μου ζωή και δεν έχω χρόνο καθόλου, φαντάζομαι ότι αν είχα σύντροφο θα μου έλεγε “είσαι τρελός; Τι να κάνω εγώ με εσένα;”. Αφού από το πρωί ως το βράδυ τρέχω από το ένα στο άλλο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Όταν με ρωτήσανε σε συνέντευξη “με πόσους ανθρώπους έχεις πάει στη ζωή σου” ντράπηκα και είπα τυχαία το 40. Και μετά κάτσαμε με έναν πολύ αγαπημένο και πρώην σύντροφο και μου λέει: “Μα είναι δυνατόν να έχεις πάει; Αφού δεν πας”. Και κάτσαμε και τα βγάλαμε και ήταν 25. Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου».

Η εν λόγω αναφορά προκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος σχολίασε τη δήλωση του ηθοποιού χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμούς: «Άκουσα αυτό το σοκαριστικό που είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Γιώργο Λιάγκα. Έχει χάσει το μέτρημα με πόσους άντρες έχει πάει και, συγχρόνως, αυτό το γελοίο πρόσωπο -γιατί μόνο έτσι μπορώ να τον χαρακτηρίσω- είναι και βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου; Αν ήμασταν σε μια συντηρητική γειτονιά και όχι σε μια ελιτίστικη γειτονιά που ζει αυτός, θα τον είχαν πεθάνει στα γιαούρτια και τις πατσαβούρες».

Διαβάστε ακόμη: