Ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση καθώς έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό» με αφορμή την ψήφιση για το νομοσχέδιο ομόφυλων ζευγαριών.

Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί, ο ίδιος ανέφερε: «Εγώ είμαι πάρα πολύ της συντροφικότητας και της μονογαμίας, γιατί δεν… υπάρχουν γκέι άνθρωποι που τους αρέσει πάρα πολύ να αλλάζουν συντρόφους, όπως και ετεροφυλόφιλοι, υπάρχουν και παντρεμένοι άνθρωποι που αλλάζουν συνεχώς συντρόφους εκτός γάμου. Εγώ είμαι πολύ της συντροφικότητας και θα μ’ αρέσε πάρα πολύ να ζήσω με έναν άνθρωπο που εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, έπειτα από ερώτηση του παρουσιαστή, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε τον αριθμό των συντρόφων που είχε στη ζωή του: «Να σας πω κάτι να γελάσετε. Στο “Αntivirus” όταν με ρωτήσανε – γιατί μου έκαναν μια τέτοιου είδους ερώτηση, “με πόσους συντρόφους έχεις πάει στη ζωή σου” – εκεί ντράπηκα και είπα τυχαία το 40. Και μετά κάτσαμε με έναν πολύ αγαπημένο και πρώην σύντροφο και μου λέει: “Μα είναι δυνατόν να έχεις πάει…; Αφού δεν πας”. Και κάτσαμε και τα βγάλαμε και ήταν 25. Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου. Αλλά οι σχέσεις μου, οι μεγάλες και ουσιαστικές που έχουν μείνει στην καρδιά μου και από αυτούς τους ανθρώπους οι 3 τουλάχιστον είναι οικογένειά μου, είναι πολύ μεγάλες σχέσεις, δεκαετίας δηλαδή».

Ενώ, για την πιθανότητα να αποκτήσει παιδί, απάντησε: «Τώρα κοντεύω 70 χρονών θα κάνω παιδί;».

Τέλος, πρόσθεσε: «Ασφαλώς είναι το επιστέγασμα. Υπάρχουν πολλά ηθικά πράγματα, που εφόσον αγαπάς πάρα πολύ έναν άνθρωπο, θα ήθελες να δεθείς περισσότερο μαζί του. Επίσης, υπάρχουν και τα κληρονομικά δικαιώματα. Είναι άλλο να αφήσεις μια διαθήκη σε κάποιον που αγαπάς και άλλο να είναι ο σύντροφός σου και να τα παίρνει χωρίς να πληρώνει τεράστιους φόρους. Αυτό το έπαθε ο Κώστας ο Φαλελάκης όταν πέθανε ο φίλος μας ο Μηνάς Χατζησάββας και δεν θεωρήθηκε σπίτι του το σπίτι του, γιατί δεν προλάβανε ούτε καν το σύμφωνο συμβίωσης, πέθανε ο Μηνάς λίγο πριν».

Διαβάστε ακόμη: