Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτόπουλου, έκανε ανάρτηση σχετικά με την κατάσταση υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που έπαθε χθες το μεσημέρι και της νοσηλείας του στο νοσοκομείο.

 «Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου», έγραψε η ίδια ανεβάζοντας φωτογραφία τους μαζί με την κόρη τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, τοποθετήθηκαν δύο στεντ στον υφυπουργό και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

O Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι, ανέλαβε άμε την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά.

Επίσης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Χαρδαλιά.Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στο Νίκο Χαρδαλιά έστειλε με ανάρτησή του στο twitter o υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. “Ευχές για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή σύντομα στα καθήκοντά του στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά,” ανέφερε.

Από την πρώτη στιγμή ήταν στο νοσοκομείο ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασιλης Κοντοζαμάνης.

«Δεν αισθάνομαι καλά» φέρεται να ήταν η φράση που είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς σε στενό του συνεργάτη όταν το μεσημέρι της Δευτέρας και ενώ επέβλεπε τη μάχη με τις φωτιές σε Κερατέα και Βίλια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθούν δυο στεντ.

Τα μηνύματα από Έλληνες πολιτικούς για καλή ανάρρωση

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Επίσης γνωστοποιούν πως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη ο κ. Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στο Νίκο Χαρδαλιά έστειλε με ανάρτησή του στο twitter o υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. «Ευχές για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή σύντομα στα καθήκοντά του στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά», σχολίασε.

«Εύχομαι καλή ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά, τον άνθρωπο που εργάσθηκε με αυταπάρνηση για την υγεία και την ασφάλειά μας από τον Ιούλιο του 2019», έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter και στο Facebook ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Φίλε Νίκο είμαι σίγουρος ότι θα βγεις ακόμα πιο δυνατός και από αυτήν την μάχη! Πολλά περαστικά και γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην οικογένεια και στα καθήκοντα σου! Κράτα γερά!», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Επιπλέον, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ο τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, μεταφέροντας τις ευχές και τα περαστικά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

«Ευχόμαστε στον Νίκο Χαρδαλιά και την οικογένεια του γρήγορα περαστικά και καλή επάνοδο στα καθήκοντα του», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Επίσης, ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά, εξέφρασε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του», αναφέρει το σχετικό ευχετήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Περαστικά στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά εύχονται το Κίνημα Αλλαγής και ο εκπρόσωπός του, Παύλος Χρηστίδης. Με ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου σημειώνει: «Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον Ν. Χαρδαλιά, καλή και γρήγορη ανάρρωση».