Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη πριν από λίγες ώρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου του τοποθετήθηκαν δύο στεντ και πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Χαρδαλιάς είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν. και πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Χαρδαλιάς είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Αγία Όλγα, ο Νίκος Χαρδαλιάς έφτασε στο νοσοκομείο στις 14:30, όπου έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική.

Σημειώνεται ότι ο κ.Χαρδαλιάς βρισκόταν υπό διαρκή πίεση, που εντάθηκε το τελευταίο διάστημα με τις πυρκαγιές, γεγονός που όπως όλα δείχνουν επηρέασε την υγεία του.

Τις τελευταίες πέντε- έξι μέρες ένιωθε πόνους στο στέρνο, αλλά δεν πήγε στον γιατρό. Νωρίτερα σήμερα, ένιωσε και πάλι πόνους και η οδηγία που είχε πάρει τηλεφωνικά ήταν να μεταβεί στο νοσοκομείο άμεσα. Πήρε ένα υπογλώσσιο και συνεργάτες του τον μετέφεραν στο Αγία Όλγα.

Το νοσοκομείο Αγία Όλγα εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Χαρδαλιά

Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .

Νίκος Χαρδαλιάς: Υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, δεν διατρέχει κίνδυνο

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς .

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

Ενημέρωση σχετικά με συντονισμό ενεργειών Πολιτικής Προστασίας

Την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ανησυχία προκάλεσε η περιπέτεια υγείας του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Νίκο Χαρδαλιά και από την πρώτη στιγμή ήταν στο νοσοκομείο ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Βασιλης Κοντοζαμάνης.

Σύριζα

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά, εκφράζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του», αναφέρει το σχετικό ευχετήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.