Η Amazon ενισχύει το βασικό συνδρομητικό πρόγραμμα Prime με ένα νέο όφελος που δίνει στα μέλη πρόσβαση σε συνδρομές One Medical με έκπτωση.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι τα μέλη του Prime θα μπορούν να εγγραφούν στο One Medical με ρυθμό 9 $ το μήνα ή 99 $ το χρόνο, έναντι του τυπικού κόστους των 199 $ ετησίως ή 16,59 $ το μήνα.

Τα Prime μέλη μπορούν να προσθέσουν έως και πέντε επιπλέον συνδρομές στο ίδιο πρόγραμμα με τιμή 6 $ ανά άτομο, είπε η Amazon.

Η Amazon ενσωματώνει το One Medical στην υπηρεσία συνδρομής Prime αφού εξαγόρασε τον πάροχο πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης τον Ιούλιο του 2022 για περίπου 3,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η One Medical λειτουργεί ένα δίκτυο μπουτίκ ιατρείων πρωτοβάθμιας φροντίδας σε ορισμένες περιοχές των ΗΠΑ, κυρίως γύρω από μεγάλες πόλεις. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στη φροντίδα από έναν γιατρό μέσω της εφαρμογής One Medical και μπορούν επίσης να προγραμματίσουν εικονικά ή αυτοπροσώπως ραντεβού σε μια τοποθεσία που βρίσκεται στο πλάι.

«Όταν είναι ευκολότερο για τους ανθρώπους να λάβουν τη φροντίδα που χρειάζονται, ασχολούνται περισσότερο με την υγεία τους και συνειδητοποιούν καλύτερα αποτελέσματα για την υγεία τους», δήλωσε ο Neil Lindsay, ανώτερος αντιπρόεδρος της Amazon Health.

Ο τεχνολογικός γίγαντας έχει προσθέσει σταθερά έναν μπουφέ από προνόμια στο πρόγραμμα συνδρομής του Prime όλα αυτά τα χρόνια ως έναν τρόπο να προσελκύσει περισσότερους συνδρομητές. Το Amazon Prime, που κυκλοφόρησε το 2005, παρέχει στα μέλη πρόσβαση σε δωρεάν αποστολή δύο ημερών, καθώς και πρόσβαση σε αποκλειστικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, μεταξύ άλλων προνομίων. Η συνδρομή κοστίζει 139 $ το χρόνο. Από τον Απρίλιο του 2021, η υπηρεσία είχε περισσότερους από 200 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως.

Με την προσθήκη ενός πλεονεκτήματος One Medical, η Amazon προσπαθεί όχι μόνο να προσελκύσει περισσότερες εγγραφές στην Prime, αλλά και να εμβαθύνει τη σχέση της στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης με τους αγοραστές. Για χρόνια, η Amazon εργάζεται για να ανοίξει την αγορά της υγειονομικής περίθαλψης με μικτή επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη: