Aισθησιακή, κομψή και σοφιστικέ είναι μερικές από τις λέξεις που έρχονται στο μυαλό βλέποντας την πρόσφατη εμφάνιση της Dakota Johnson στην έναρξη της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Για το πάρτι του οίκου Bulgari χθες το βράδυ, η ηθοποιός επικαλέστηκε τη διαφανή τάση με ένα εκλεπτυσμένο slipdress σε σοκολατί απόχρωση. Το Gucci φόρεμα είχε λαιμόκοψη σε σχήμα V, μαύρο μπούστο από δαντέλα και maxi μήκος. Για να συμπληρώσει την εμφάνιση επέλεξε ένα κολιέ από ροζ χρυσή αλυσίδα που έφερε ένα τεράστιο μενταγιόν με διαμάντια pavé. Μια πιο προσεκτική ματιά στο μενταγιόν αποκάλυπτε ένα χάλκινο νόμισμα, σε στυλ αρχαίου ρωμαϊκού νομίσματος. Για να ταιριάζει, πρόσθεσε επίσης ένα ρολόι με χάλκινο νόμισμα.

Ενώ οι off duty εμφανίσεις της τείνουν να αποτελούνται από διαχρονικά, casual κομμάτια -με τζιν σε ίσια γραμμή και ένα τέλεια επιλεγμένο loafer για παράδειγμα – οι βραδινές της εμφανίσεις τείνουν να είναι λίγο πιο τολμηρές και θηλυκές. Αλλά, φυσικά, εξακολουθούν να καταφέρνουν να είναι κομψές και κλασικές με αυτόν τον μοναδικό τρόπο της Dakota Johnson.

Διαβάστε ακόμη: