Η Ντακότα Τζόνσον αποκάλυψε το γεγονός ότι δεν έχει δει την τελευταία της ταινία «Madame Web».

Η 34χρονη κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Ντον Τζόνσον, η οποία υποδύεται την πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία της Marvel, δήλωσε ότι ούτε η ίδια δεν έχει δει το τελευταίο της φιλμ, σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Magic FM» την Πέμπτη.

«Δεν ξέρω πότε θα τη δω», δήλωσε. «Κάποια μέρα».

@magicfm

“Not watching my movies is like self care” – Dakota Johnson gives an honest answer when it comes to watching herself in films 📽️ #dakotajohnson #madameweb #madamewebmovie #dakotajohnsonedit #dakotajohnsonfan #dakotajohnsoninterview #madamewebfilm #spidermanuniverse #spiderman #marvel #sonymarvel #fiftyshadesofgrey

♬ original sound – Magic Radio

Το «Madame Web» έχει δεχτεί πάρα πολλές αρνητικές κριτικές και αντιδράσεις από το κοινό.

Η Τζόνσον περιέγραψε με χιούμορ ότι δεν πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας και αντ’ αυτού «πήγε για φαγητό». Ωστόσο, επέμεινε ότι η απόφασή της δεν είχε καμία σχέση με την ίδια την ταινία.

«Για μένα, είναι ένας τρόπος να μην πάθω υπαρξιακή κρίση», παραδέχτηκε. «Το να μην βλέπω τις ταινίες μου είναι κάτι σαν αυτοφροντίδα».
Η πρωταγωνίστρια του «Fifty Shades of Grey» εξομολογήθηκε επίσης ότι δεν «γκουγκλάρει» ποτέ τον εαυτό της.

Ήδη από την πρεμιέρα του το «Madame Web», στο οποίο πρωταγωνιστεί επίσης η Σίντνεϊ Σουίνι, είχε αποδοκιμαστική υποδοχή και αυτή τη στιγμή η βαθμολογία του στο Rotten Tomatoes βρίσκεται στο 17%. Οι κριτικοί αποκάλεσαν την ταινία «τόσο χαζή και ανούσια όσο οι χειρότερες του είδους» και «μια γελοία υπόθεση».

Η σέξι εμφάνιση της Dakota Johnson με διχτυωτό φόρεμα που προκάλεσε (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε ακόμη: