Η Ντακότα Τζόνσον σε μια συνέντευξη για τη νέα ταινία της Marvel «Madame Web», όταν ένας σεισμός μεγέθους 4,6 ρίχτερ έπληξε το Λος Άντζελες και τη διέκοψε.

Το βίντεο που δημοσίευσε το Entertainment Tonight έγινε viral και αναπαράχθηκε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό η ηθοποιός αντέδρασε αρχικά χαμογελώντας αμήχανα και λίγο φοβισμένα.

Η δημοσιογράφος, κάνοντας ένα αστείο αναφερόμενη στην υπερηρωίδα που υποδύεται στη νέα ταινία, τη ρώτησε: «Εσύ το έκανες αυτό;», στο οποίο η Τζόνσον απάντησε: «Εγώ το έκανα;» και πρόσθεσε: «Μ’ αρέσει που όλοι απλά καθόμασταν εδώ. Υπέροχο!».

Η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θα συνεχίσουν κανονικά, με την ηθοποιό να λέει με τη σειρά της: «Υποθέτω συνεχίζουμε». Επίσης, συμπλήρωσε ότι θα υπάρξει και μετασεισμός, με έναν δημοσιογράφο να την ενημερώνει ότι έλαβε χώρα ένας σεισμός στη Χαβάη ώρες πριν, με την 34χρονη σταρ να λέει: «Α, αυτό ήταν. Τώρα εξηγείται».
«Τρομαχτικό» είπε απλά η Τζόνσον στο τέλος του βίντεο. Ορισμένοι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν το εν λόγω κλιπ, με έναν να λέει: «Πιστεύετε ότι η κυρία Γουέμπ είδε τον σεισμό πριν συμβεί;».«Ο φόβος πίσω από αυτό το χαμόγελο», σχολίασε ένας άλλος. Ένας άλλος θαυμαστής σχολίασε ότι η συνέντευξη ήταν «η πιο εμβληματική των τελευταίων χρόνων».

Η Τζόνσον επίσης συζητήθηκε όταν σε συνέντευξή της στο «L’Officiel» καυτηρίασε τη σημερινή κατάσταση του Χόλιγουντ ως «ζοφερή». Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ανακαλύπτω ότι η κατάσταση είναι πραγματικά γα***ένα ζοφερή σε αυτή τη βιομηχανία. Είναι εξαιρετικά αποκαρδιωτικό».

Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι που διοικούν τις πλατφόρμες streaming δεν εμπιστεύονται τους δημιουργικούς ανθρώπους ή τους καλλιτέχνες να ξέρουν τι πρόκειται να λειτουργήσει, και αυτό απλά θα μας κάνει να καταρρεύσουμε».

Δείτε το βίντεο

Ντακότα Τζόνσον: Στα δίχτυα της Marvel και του Spider-Verse

Διαβάστε ακόμη: