Το τρίτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Adriana Lima τη Δευτέρα 29 Αυγούστου κι όπως είναι αναμενόμενο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ίδια, μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του νεογέννητου γιου της, καρπό του έρωτά της με τον Αντρέ Λέμερς (Andre Lemmers).

«Το κυανό είναι το χρώμα μεταξύ πράσινου και μπλε στο ορατό φάσμα του φωτός. Το κυανό είναι το χρώμα των νερών στα Μπόρα Μπόρα και στις Μαλδίβων. Το κυανό τώρα είναι το αγαπημένο μας χρώμα… το χρώμα των ματιών του μωρού μας. Καλώς ήρθες στον κόσμο μας Cyan Lima Lemmers, 29/08/22» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αντριάνα Λίμα και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με το μωρό τους, δίνοντας μεγάλη έμφαση στα μάτια του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima)

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret έχει ήδη δύο κόρες, τη Βαλεντίνα Λίμα Γιάριτς και τη Σιένα Λίμα Γιάριτς, που απέκτησε με τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή του NBA, Μάρκο Γιάριτς. Οι δυό τους παντρεύτηκαν το 2019 ενώ τον Μάιο του 2014, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους, το οποίο εκδόθηκε τελικά τον Μάρτιο του 2016.

Η Adriana Lima επισημοποίησε τη σχέση της με τον Αμερικανό παραγωγό Αντρέ Λέμερς στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το 2021. Ένα χρόνο αργότερα, ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη.

 

Διαβάστε ακόμη: