Ιδιαιτέρως ενοχλημένη εμφανίστηκε η Έφη Αχτσιόγλου από την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;», η οποία «καπελώθηκε» από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς δεν το παραδέχθηκε, όμως τα όσα είπε και κυρίως ο τρόπος που τα είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσαν ότι η αιφνιδιαστική είσοδος Κασσελάκη της… χάλασε το γλυκό.

«Η εκδήλωση καταπολεμήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ τις προηγούμενες μέρες. Το ξέρουν όλοι όσοι παρακολουθούν τις ειδήσεις. Δεν μπόρεσαν να την ανατρέψουν, να μην γίνει και όταν έφτασε η ώρα να γίνει, επιχείρησε ο κ. Κασσελάκης να κάνει έναν επικοινωνιακό θόρυβο, ένα επικοινωνιακό τρικ για να αλλάξει το κέντρο βάρους.

Δεν επηρέασε η παρουσία του ούτε την ουσία της συζήτησης, ούτε την επιτυχία της εκδήλωσης, ούτε το περιεχόμενο της. Η παρουσία του ως προς την ουσία της συζήτησης ήταν η ίδια με την απουσία του. Δεν άλλαξε τίποτα ως προς αυτό που έγινε εκεί», είπε η Έφη Αχτσιόγλου, ενώ σε ερώτηση που δέχθηκε αν την ενόχλησε η «έφοδος» του Στέφανου Κασσελάκη, απάντησε: «Απλά σχολιάζω την απόπειρα ενός ακόμα επικοινωνιακού θορύβου από τις πολλές που κάνει ο κ. Κασσελάκης και απλά επιβεβαίωσε ότι βάζει σε προτεραιότητα του την επικοινωνιακή φασαρία και όχι την ουσία της πολιτικής. Ήταν άλλο ένα επεισόδιο από τα γνωστά. Εντάξει…».