Μπορεί η Hyundai να επενδύει στην Ευρώπη στα δημοφιλή SUV, ωστόσο σε ορισμένες αγορές, όπως η Ινδία, εξακολουθούν να έχουν πέραση τα sedan. Η κορεάτικη εταιρία παρουσίασε για την αγορά της Ινδίας το νέο Verna, το οποίο χρίζεται διάδοχος του Accent. Ιεραρχικά τοποθετείται κάτω από το Elantra, ενώ οι εξωτερικές του διαστάσεις σε μήκος, πλάτος, ύψος και μεταξόνιο διαμορφώνονται στα 4.535 χλστ., 1.765 χλστ., 1.475 χλστ. και 2.670 χλστ. αντίστοιχα.

To νέο Verna εναρμονίζεται με τη σχεδιαστική ταυτότητα που εφαρμόζει η Hyundai στα σύγχρονα μοντέλα της, διαθέτοντας στενόμακρα Led εμπρός φώτα δύο επιπέδων, ενώ τα επάνω ενώνονται με μια λεπτή φωτεινή λωρίδα στο χείλος του καπό. Στο ίδιο μοτίβο και τα πίσω, επίσης Led φώτα, που επικοινωνούν μεταξύ τους. Παρατηρήστε επίσης τη χαμηλά τοποθετημένη μάσκα με το περίτεχνο πλέγμα και τις 16αρες νέας σχεδίασης ζάντες. Στο εσωτερικό τώρα του νέου Verna, συναντάμε ένα ζευγάρι οθονών 10,25 ιντσών, μια για το ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια για το σύστημα πολυμέσων.

Το πολυλειτουργικό τιμόνι έχει δυο ακτίνες, υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις, ατμοσφαιρικός κρυφός φωτισμός, ηλιοροφή, βάση για ασύρματη φόρτιση του smartphone, θερμαινόμενα/κλιματιζόμενα μπροστινά καθίσματα, ενώ του οδηγού είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο. H γκάμα βενζινοκινητήρων περιλαμβάνει έναν ατμοσφαιρικό 1.5 λίτρων, απόδοσης 114 ίππων και 144 Nm ροπής, ο οποίος συνεργάζεται με μηχανικό 6αρι κιβώτιο ή με το IVT (Intelligent Variable Transmission).Ο ισχυρότερος υπερτροφοδοτούμενος 1.5 λίτρων, παράγει 159 ίππους και 253 Nm ροπής, ενώ συνοδεύεται από μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Διαβάστε περισσότερα