Το Hyundai Bayon, ανανεώθηκε και προβάλλει τα νέα του σχεδιαστικά στοιχεία. Στο μπροστινό μέρος νέα μάσκα και νέος προφυλακτήρας, ενώ διατρέχει όλο το πλάτος του αμαξώματος μια φωτεινή λωρίδα, προσθέτοντας στην αισθητική του μικρομεσαίου crossover της Hyundai.

Για πίσω νέος είναι ο προφυλακτήρας, ενώ παραμένουν τα μεγάλα τριγωνικά φώτα και η μαύρα φάσα κάτω από το κρύσταλλο.

Νέες ζάντες 16 και 17 ιντσών είναι διαθέσιμες. Οι εξωτερικές διαστάσεις είναι 4.180 χλστ. σε μήκος, 1.775 χλστ. σε πλάτος, ύψος 1.500 χλστ. και μεταξόνιο 2.580 χλστ.

Όσο για το χώρο των αποσκευών προσφέρει 411 λίτρα με τα πίσω καθίσματα σε πλήρη ανάπτυξη. Εννέα εξωτερικοί χρωματισμοί, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων, Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic και Vibrant Blue Pearl.

Στο εσωτερικό σας καλωσορίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10.25 ιντσών, όπως και η οθόνη ψυχαγωγίας επίσης 10.25 ίντσες, προέκταση του πίνακα οργάνων, ενώ όσοι επιθυμούν υψηλής απόδοσης H-Fi, το λόγο έχει το ηχοσύστημα της Bose, με οκτώ ηχεία, συμπεριλαμβανομένου και του subwoofer.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες να προσαρμόσουν το χρώμα του εσωτερικού φωτισμού σύμφωνα με τη διάθεσή τους.

Το Bayon διατίθεται με κινητήρες βενζίνης ατμοσφαιρικούς 1.2 λίτρων απόδοσης 80 ίππων, ενός λίτρου turbo με 100 ίππους, με ήπιο υβριδικό σύστημα 48 Volt 100 ίππων, με μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια αναλόγως της έκδοσης.

Εξοπλίζεται με όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα οδηγού, όπως το Lane Following Assist (LFA) λειτουργεί για να διατηρεί το όχημα στο κέντρο της λωρίδας του, το Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) εκπέμπει πρώτα έναν συναγερμό και, εάν είναι απαραίτητο, ενεργοποιεί τα φρένα για να αποτρέψει τη σύγκρουση.

Αυτή η λειτουργία περιλαμβάνει ανίχνευση αυτοκινήτου, πεζού και ποδηλάτη, καθώς και Junction Turning, η οποία μπορεί να ενεργοποιήσει τα φρένα για να αποτρέψει μια σύγκρουση με ένα επερχόμενο αυτοκίνητο όταν στρίβει σε μια διασταύρωση.

Το σύστημα υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης σε τυφλό σημείο (BCA), το Driver Attention Warning (DAW) αναλύει τα μοτίβα οδήγησης για να βοηθήσει στην ανίχνευση πιθανής υπνηλίας ή απόσπασης προσοχής κατά την οδήγηση. Αυτό το σύστημα λειτουργεί παράλληλα με το Leading Vehicle Departure Alert (LVDA), το οποίο ειδοποιεί τον οδηγό όταν ξεκινήσει το προπορευόμενο όχημα.

Η διάθεση του νέου Hyundai Bayon ξεκίνησε και στη χώρα μας με τιμές που ξεκινούν από τα 19.690 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: