Οι εξελίξεις γύρω από το ιστορικό ξενοδοχείο Hilton που ανακοινώθηκαν από την Ιονική ξενοδοχειακή, συμφερόντων του ομίλου Κωνσταντακόπουλου και αφορούν μετονομασία σε Conrad, πώληση κατοικιών σε συμφωνία με την Conrad residencies και Waldorf Astoria residencies, έρχονται να επιβεβαιώσουν το αποκλειστικό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Radar.gr, που μόνο και πρώτο έφερε στο φως τις ραγδαίες και σημαντικές εξελίξεις!

Διαμερίσματα, εμπορικά και νέο κτίριο στο Χίλτον!

Ενός επενδυτικού πλάνου 130 εκατ. ευρώ που αναμορφώνει όχι μόνο την εικόνα του ξενοδοχείου και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αλλά και τον χάρτη του real estate και του εμπορίου στο κέντρο της Αθήνας!

Για όποιον δεν θυμάται υπενθυμίζω και επαναλαμβάνω ότι το επιχειρησιακό πλάνο είναι συνολικό και σύνθετο και προβλέπει εμπορικούς χώρους προβολής, μίνι εμπορικό κέντρο, νέα εστιατόρια και κατοικίες προς πώληση!

Σε απλά λόγια για να έχετε μια πλήρη εικόνα, στον χώρο όπου σήμερα βρίσκεται η πισίνα, ακριβώς δίπλα της ανεγείρεται μεταλλική κατασκευή όπου και θα στεγαστούν τα υπερπολυτελή εστιατόρια του ξενοδοχείου!

Έτσι, θα δοθεί η δυνατότητα μέσα από την μετακίνηση του ιστορικού εστιατορίου «Βυζαντινό»να υπάρξει εμπορική επέκταση, με καταστήματα προβολής που θα έχουν απευθείας πρόσβαση από την Βασιλίσσης Σοφίας!

Ομοίως θα αξιοποιηθεί εμπορικά η πλευρά του Χίλτον που βρίσκεται πάνω στη Μιχαλακοπούλου!

Επιπροσθέτως το σχέδιο – που ακόμη συζητείται – προβλέπει εμπορικούς και εκθεσιακούς χώρους μέχρι και τον τρίτο όροφο!

Τα δωμάτια και οι σουίτες θα βρίσκονται από τον 3ο έως τον 8ο όροφο και από τον 9ο όροφο έως τον 12ο όροφο θα αναπτυχθούν τα προς πώληση διαμερίσματα σε συνεργασία με την Conrad και την Waldorf Astoria residencies!

Στρατηγική συνεργασία της Hilton με την Ιονική Ξενοδοχειακή