Επειδή πολύς λόγος γίνεται εσχάτως γύρω από τα ξενοδοχεία και τις συναφείς δραστηριότητες στο real estate, μαθαίνω ότι στην τελική ευθεία εισέρχεται το επιχειρηματικό πλάνο του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου όσον αφορά το ξενοδοχείο Χίλτον και τη σύνδεση του με το real estate και την εμπορική ανάπτυξη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο επιτελείο του Μεσσήνιου επιχειρηματία και εφοπλιστή, έχουν καταλήξει σε ένα διπλό σχέδιο όσον αφορά την ανάπτυξη του ξενοδοχείου Hilton.

Ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος πρόεδρος της Costa Navarino και του Δ.Σ. της ΙΟΝΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε., ιδιοκτήτριας του Hilton Αθηνών.

Πρώτον, ακριβείς πηγές υποστηρίζουν ότι το real estate θα αναπτυχθεί σε τρεις ορόφους και ειδικότερα από τον ένατο όροφο έως τον δωδέκατο, όπου θα δημιουργηθούν υπερπολυτελή διαμερίσματα με εκπληκτική θέα σε όλη την Αθήνα τα οποία θα τεθούν προς πώληση και τα οποία θα υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες του Χίλτον, ενώ θα αξιοποιηθεί και το roof garden Galaxy για τους ιδιοκτήτες των υψηλού επιπέδου διαμερισμάτων!

Δεύτερον, θα επιδιωχθεί να εκμεταλλευτούν εμπορικά οι ισόγειοι χώροι, με την ανάπτυξη εμπορικών καταστημάτων, ορισμένα εκ των οποίων θα είναι προβολής και θα είναι προσβάσιμα από τις κεντρικές αρτηρίες!!! Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το ενδεχόμενο ανάπτυξης εσωτερικού εμπορικού κέντρου στο Χίλτον, σε δυο ή τρεις ορόφους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αποφασίστηκε ακόμη, καθώς θεωρήθηκε πρόωρο!

Τρίτον, για την ανάπτυξη όλων αυτών των νέων δραστηριοτήτων, του real estate και των εμπορικών καταστημάτων σε συνδυασμό με τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες και την δημιουργία νέων καφέ και εστιατορίων, θα επιδιωχθεί η ανέγερση και νέου κτιρίου στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και ειδικότερα εκεί όπου σήμερα βρίσκεται η ιστορική πισίνα του ξενοδοχείου…