Η εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Hill International είναι ένα σχετικά «καινούριο φρούτο» που μπήκε στη ζωή μας επί ΣΥΡΙΖΑ!

Και λίγα μόλις χρόνια μετά έχει εξελιχθεί σε έναν «παίκτη» του συστήματος, που νταραβερίζεται, εξυπηρετεί σκοπιμότητες, συνδιαλέγεται με την εξουσία, «κάνει παιχνίδι» και είναι «μέσα σε όλα τα κόλπα»!!!

Από την Αττική οδό και τα έργα του Υπ. Υποδομών, ως έμπιστος συνεργάτης και σύμβουλος, μέχρι το Ελληνικό και το project της Lamda Development!

Σε απλά λόγια, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις τη Hill θα βρεις από κάτω!

Με πρωτοπαλίκαρα τον «όλα τα σφάζω κι όλα τα μαχαιρώνω» Μανώλη Σιγάλα και το κολλητάρι του αρχινταραβεριτζή της πιάτσας, τον αποκαλούμενο και Κελεμπία, λόγω των ειδικών σχέσεων με τους Αραβες του Αστέρα Βουλιαγμένης (και εσχάτως της Μυκόνου) που από σφουγγοκωλάριος του Τσίπρα έχει μεταβληθεί σε Φιλιππινέζα της σημερινής εξουσίας στην Τήνο και αρχιδιαπλεκόμενος με την εκκλησία!

Σιγάλας και Κελεμπίας, αφού αλώνισαν επί ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα υπουργεία, με τις πλάτες του Κυρ Αλέκου του Φλαμπουράρη και του παλαιοπασόκου Σπίρτζη, για κάποιον παράδοξο λόγο, που το Υπ. Υποδομών θα όφειλε να εξηγήσει, τους έβαλαν μέσα σε όλες τις δουλειές, να «λύνουν και να δένουν»!

Και η πιάτσα βοά, για μια κραυγαλέα υπόθεση αγοραπωλησίας στην Μύκονο, ενός φιλέτου της Εκκλησίας που παραχωρήθηκε μπιτ παρά, αφού προηγουμένως κάποιοι είχαν μεσολαβήσει και είχαν αποσπάσει συμβόλαια και ενοικιαστήρια από τους παπάδες!

Και είναι κοινό μυστικό στους κατοικούντες πέριξ της εγχώριας επιχειρηματικής Ιερουσαλήμ, ότι η νεοσύστατη εταιρία επικοινωνίας του Κελεμπία, που έχει σαρώσει τα ιλιγγιώδη συμβόλαια σε πλήθος δημοσίων οργανισμών και τραπεζών, λειτουργεί με την Hill ως συγκοινωνούντα δοχεία! Καθώς υπάρχει στενή σχέση και σύνδεση, μέσω συγκεκριμένου προσώπου!

Και την ίδια ώρα η αιγυπτιακής προέλευσης ιδιοκτησία της Hill, κάνοντας χρήση των σχέσεων που έχει αποκτήσει με το Δημόσιο, συνδιαλέγεται με την ΕΤΑΔ, συνάπτει συμβάσεις με τους Δασκαλαντωνάκηδες και εκμεταλλεύεται δημόσιες πλαζ όπως την Α’ Βούλας εν προκειμένω…

Αλήθεια, τι έχει να πει για όλα αυτά η κυβέρνηση; Από που κι ως που η Hill κι ο Κελεμπίας έχουν καταστεί προνομιακοί συνομιλητές της κεντρικής εξουσίας και μέσω αυτής «πουλάνε» σε τρίτους πρόσβαση στο σύστημα;

Αληθεύει ότι η χάρη τους έφτασε μέχρι την ΕΥΔΑΠ από όπου ο Κελεμπίας απέσπασε ηγεμονικό συμβόλαιο;

Να ξέρουν ότι ξέρουμε! Και τους βλέπουμε! Και τους ίδιους και τα κρυφά αφεντικά που κινούν από πίσω τα νήματα…