Το Hï Ibiza ψηφίστηκε το Νο1 club του κόσμου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ψηφοφορία του διεθνούς αναγνωρισμένου DJ Mag’s Top 100 Clubs, που διεξάγει δημοσκοπήσεις για κλαμπς ηλεκτρονικής μουσικής σε όλο τον πλανήτη.

Μιλώντας για τη νίκη, ο Γιαν Πισενέμ, Διευθύνων Σύμβουλος της Ushuaïa Entertainment και του The Night League δήλωσε εντελώς έκπληκτος για το αποτέλεσμα αλλά και ευλογημένος καθώς η σκληρή δουλειά που κατέβαλε ο ίδιος και η ομάδα του αναγνωρίστηκε και απέφερε καρπούς. Ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται ακούραστα όλο το εικοσιτετράωρο για να δημιουργήσουν την τέλεια μουσική εμπειρία κάθε μέρα της εβδομάδας.

Από τότε που άνοιξε το 2017 στη διάσημη λεωφόρο Playa d’en Bossa της Ίμπιζα, το Hï Ibiza πασχίζει ώστε να παραμένει το πιο τεχνολογικά προηγμένο nigtclub παγκοσμίως, καθώς με ένα ειδικά ανεπτυγμένο σύστημα L-Acoustics να φροντίζει τον ήχο, ενώ ο φωτισμός «μαγνητίζει» τα βλέμματα από διάφορες τεράστιες οθόνες σε πολλούς χώρους του κλαμπ.

Εμπνευσμένη από τα ιταλικά αμφιθέατρα, η ισπανική υπερπαραγωγή για νυχτερινή διασκέδαση διαθέτει πίστες χορού που περιβάλλονται από μια υπερυψωμένη βεράντα στην οποία φιλοξενείται ο χώρος των VIP. Εκτός από το CO2 Megatron, τα λέιζερ BB4 και τα κομφετί, υπάρχουν τεράστις οθόνες LED υψηλής ευκρίνειας, ενώ το Club Room έχει χαμηλή οροφή για πιο ιδιωτικές στιγμές.

Το Wild Corner είναι ένα ανεπίσημο τρίτο δωμάτιο ενώ στον χώρο υπάρχουν και unisex μπάνια. Επίσης, χορευτές τα δίνουν όλα στον Μαγικό Κήπο και τον Μυστικό Κήπο, εξωτερικούς χώρους για το κοινό, ώστε να πάρουν μια ανάσα για λίγο πριν «βουτήξουν» ξανά στη «μάχη». Ακόμη, υπάρχει και μια VIP εξωτερική βεράντα με το δικό της ιδιωτικό μπαρ.

«Υπάρχουν πολλά στοιχεία που κάνουν τον Hï Ibiza ξεχωριστό, από τον τρόπο που αλλάζει η παραγωγή κάθε μέρα, δίνοντας στο κλαμπ μια εντελώς νέα εμφάνιση και αισθητική, μέχρι τον ιδιαίτερο οικογενειακό δεσμό που δημιουργήσαμε με την ομάδα μας και τους απίστευτους DJs μας, πολλοί από τους οποίους είναι οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες στον πλανήτη», πρόσθεσε ο κ. Πισενέμ.

«Αλλά ξέρουμε ότι είναι οι “κλαμπόβιοι” που κάνουν το Hï Ibiza πραγματικά μοναδικό. Γι’ αυτό, ως ομάδα, δίνουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια του χώρου και προσπαθούμε συνεχώς να δημιουργούμε τα καλύτερα events για όλους τους πελάτες μας, ώστε να αποκομίζουν φοβερές εμπειρίες και να έχουν ιστορίες να αφηγούνται κάθε φορά που μας επισκέπτονται» συμπλήρωσε.

Το 2022, οι «θαμώνες» του Hï Ibiza ήταν οι David Guetta, Black Coffee, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Paco Osuna και Glitterbox. Για τη σεζόν του 2023, υπάρχουν αρκετές νέες προσθήκες εκτός από τα κλασικά και αγαπημένα. Ο Eric Prydz φέρνει το HOLO ïbiza στο Theatre τις Δευτέρες μεταξύ 3 Ιουλίου και 4 Σεπτεμβρίου, ενώ στο πλευρό του θα έχει και τον Adam Beyer. Ο Patrick Topping έχει αναλάβει το The Club room για το ντεμπούτο του στο Hï Ibiza το ίδιο διάστημα.

Επίσης, ήδη από τις 2 Ιουνίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου, η Meduza και ο James Hype φέρνουν τη δική τους θετική ενέργεια μαζί με τους The Martinez Brothers και τον Paco Osuna.

«Ο νούμερο ένα στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε αναμνήσεις που διαρκούν για πάντα. Η ανταμοιβή μας είναι να βλέπουμε τους ανθρώπους με τα χέρια στον αέρα, τεράστια χαμόγελα στα πρόσωπά τους, να απολαμβάνουν κάθε δευτερόλεπτο. Η ομάδα μας εργάζεται δυναμικά όλο το χρόνο για να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όσους επιδίδονται στο clubbing: από την πρώτη στιγμή που φτάνουν στο χώρο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που φεύγουν για να πάνε σπίτι τους. Όλοι δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για το ιδανικό αποτέλεσμα. Κάθε λεπτομέρεια έχει τη δική της σημασία και την έχουμε επιμεληθεί διεξοδικά, από την αρχή μέχρι το τέλος» κατέληξε ο κ. Πισενέμ.

Διαβάστε ακόμη: