Την επόμενη φορολογική δήλωση θα την αφήσουμε στα χεράκια της Hayley Maxfield. Διότι είμαστε σίγουροι πως μπορεί να προστατεύσει τα περιουσιακά μας στοιχεία, να πάρουμε επιστροφή φόρου και να μας κάνει να αισθανθούμε 10 χρόνια νεότεροι.

Με καταγωγή από τη Νέα Υόρκη, η Hayley Maxfield γνωρίζει τον δρόμο της επαγγελματικής επιτυχίας και δε φοβάται να ρισκάρει. Όπως ακριβώς έπραξε όταν αποφάσισε να πετάξει από πάνω της το κοστούμι της λογίστριας και να φορέσει το μπικίνι της. Συγκεκριμένα να γίνει ένα bikini model και influencer με 460.000 followers να την ακολουθούν πιστά στο Instagram. 

“Εμπνεύστηκα από άλλα μοντέλα που μπόρεσαν να δημιουργήσουν τεράστιες καριέρες και να χτίσουν ένα brand στο όνομά τους”, αναφέρει σε συνέντευξή της στο Maxim. “Άρχισα να δημοσιεύω πολλές φωτογραφίες με μπικίνι και σταδιακά να αυξάνω τους ακόλουθους μου. Από εκεί κέντρισα το ενδιαφέρον μιας δημοφιλής μάρκας κολύμβησης, της BoutineLA, και μου ζήτησαν να ταξιδέψω στο Los Angeles για μία φωτογράφιση. Μόλις άρχισαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες μου, τότε έγινε το μεγάλο μπαμ στους followers”.

Μέσα σε λίγους μήνες υπέγραψε συμβόλαιο με την Rebels MGMT, πρακτορείο που ειδικεύεται στους social media influencers, και άρχισε να δημιουργεί ένα portfolio αλλά και να εξασκεί τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία μιας επαγγελματικής καριέρας. Καθόλου άσχημα για τη μικρότερη κόρη ενός ασφαλιστή από το Kansas, εκεί όπου γεννήθηκε η Hayley, αλλά πέρασε τα μισά παιδικά της χρόνια στο Winsconsin και στα βόρεια της Νέας Υόρκης. Τελικά μπούχτισε από το κρύο και αποφάσισαν να μετακομίσουν όλοι μαζί στην Φλόριντα σε ηλικία 8 ετών.

“Η οικογένειά μου θα έλεγε ότι ήμουν ένα πολύ περίεργο παιδί όταν μεγάλωνα. Ήμουν αγοροκόριτσο και δε με ενδιέφεραν τα κοριτσίστικα πράγματα. Είχα μια σοβαρή εμμονή με τους δεινόσαυρους και ήθελα να γίνω παλαιοντολόγος”. Αλλά μόλις έφτασε στο γυμνάσιο, την κέρδισε το cheerleading. Ωστόσο ποτέ δεν ένιωσε οικεία με τον φακό. Δεν είχε την απαραίτητη εμπιστοσύνη να βρεθεί μπροστά στην κάμερα και γι’ αυτό ποτέ δεν ασχολήθηκε με τον κόσμο του modeling. Όλα αυτά βέβαια μέχρι πρόσφατα. “Είμαι έκπληκτη με την εμπιστοσύνη που έχω στον εαυτό μου πλέον. Τόσο μπροστά από την κάμερα όσο και στην κανονική μου ζωή”.

Από τότε η ζωή της έχει αλλάξει άρδην. “Πλέον δεν βρίσκομαι στο σπίτι για πολύ καιρό. Ο τρόπος ζωής μου είναι απρόβλεπτος γεμάτος ταξίδια. Ο αγαπημένος μου προορισμός είναι η Κόστα Ρίκα. Είναι μία τόσο όμορφη χώρα και μου αρέσει να βλέπει το τροπικό δάσος και την άγρια ζωή. Επίσης έχουν τα καλύτερα φρούτα που έχω γευτεί στη ζωή μου”.

Όσο για τα “θέλω” της σ’ έναν άνδρα; “Να έχει κίνητρα, σταθερά μελλοντικά σχέδια και να είναι πιστός στον λόγο του. Δίνω ένα μπόνους και σε όσους είναι ψηλοί, έχουν χιούμορ και ξέρουν να μαγειρεύουν. Αλλά το σημαντικότερο είναι η αυτοπεποίθηση”.

Αν πάλι δεν καταφέρεις να την γοητεύσεις, πάντα θα υπάρχει ο τρόπος συνάντησης τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. Όταν θα πρόκειται για τη φορολογική σου δήλωση.