LIFESTYLE

Harry & Meghan: Η βίλα από το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix μόλις έβαλε πωλητήριο

Το ακίνητο στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, βγήκε πρόσφατα στην αγορά για 33,5 εκατ. δολάρια και, ομολογουμένως, είναι ακόμα πιο επιβλητικό από ό,τι φαίνεται στο ντοκιμαντέρ.

Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» που προβάλλεται τώρα στο Netflix, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι οι μόνοι πρωταγωνιστές. Πέρα από το «έκπτωτο» γαλαζοαίματο ζευγάρι και τις εξομολογήσεις του, τις εντυπώσεις κλέβει και η πολυτελής βίλα όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα, η οποία μόλις έβαλε πωλητήριο.

Το ακίνητο στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, βγήκε πρόσφατα στην αγορά για 33,5 εκατ. δολάρια και, ομολογουμένως, είναι ακόμα πιο επιβλητικό από ό,τι φαίνεται στο ντοκιμαντέρ.

Η αναγενννησιακού μεσογειακού στυλ έπαυλη βρίσκεται στη σκιά των βουνών και έχει ατελείωτη θέα στον ωκεανό. Παρά τη γεμάτη λόφους περιοχή, η έκταση διαθέτει απέραντους, επίπεδους χώρους για όσους εκτιμούν την υπαίθρια ζωή και την απόλυτη ιδιωτικότητα.

Οι καταπράσινοι, διαμορφωμένοι κήποι που περιβάλλουν κάθε εκατοστό του σπιτιού το κάνουν να μοιάζει με βασιλικό κτήμα, γεμάτο με πανύψηλους φοίνικες, ελικοειδή μονοπάτια και φωτεινά λουλούδια. Ακόμη και στους εξωτερικούς τοίχους, το σπίτι καλύπτεται από καταπράσινα κλήματα που σκαρφαλώνουν προς τη σκεπή και του δίνουν μια ξεχωριστή μεσογειακή αίσθηση.

Το ανάκτορο εκτείνεται σε περίπου 1.263 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, επτά μπάνια και πολλούς χώρους καθιστικού, κατάλληλους για ευγενείς. Εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι συνδέονται με μεγάλες τοξωτές πόρτες και παράθυρα σχεδόν σε κάθε δωμάτιο.

Το συγκρότημα είναι επίσης εξαιρετικό για όσους αγαπούν τη διασκέδαση, καθώς υπάρχει άφθονο γκαζόν και εσωτερικός χώρος εκδηλώσεων για έως και 200 άτομα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μετακόμισαν μόνιμα στο Μοντεσίτο το 2020, όπου απέκτησαν ένα σπίτι 14,7 εκατ. δολαρίων, αφού παραιτήθηκαν των αξιώσεών τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το ζευγάρι και τα δύο μικρά τους παιδιά ζουν κοντά σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Έλεν ΝτεΤζένερις, η οποία πριν από λίγες μόλις ημέρες αγόρασε το ακριβότερο ακίνητο στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Διαβάστε ακόμη: