Η 56χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ έκανε την αποκάλυψη του νέου της hair look στο προφίλ της στο Instagram κατέπληξε τους θαυμαστές της με το ανανεωμένο look της.

Tο καρέ και φέτος είναι must με πάρα πολλές διάσημες γυναίκες να έχουν ενδώσει σε αυτή την μεγάλη τάση, όπως η Σαρλίζ Θερόν, η Σαρλίν του Μονακό, η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, που έγινε μόδα και έχουν αποχωριστεί τα μακριά τους μαλλιά.

Η Νικόλ Κίντμαν είναι γνωστή για τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, αλλά και για τις φωτογραφίσεις της, στις οποίες πάντα καταφέρνει να μαγνητίσει τα βλέμματα και να μην πατά σε κλισέ.

Η τελευταία φορά που είδαμε την Νικόλ Κίντμαν με καρέ μαλλιά ήταν το 2017 σε εκδήλωση της Louis Vuitton στη Νέα Υόρκη.

Aυτή τη φορά φωτογραφήθηκε με δερμάτινο παντελόνι Βalenciaga και μαύρο τοπ, αλλά τα καρέ μαλλιά της ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση. Η Νικόλ Κίντμαν αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του hair stylist Adir Abergel και έκανε ένα στιλάτο καρέ.

Πάντως αυτή η αλλαγή στα μαλλιά της είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει και της πηγαίνει πολύ. Οι θαυμαστές της αντέδρασαν με ενθουσιασμό στη νέα της εμφάνιση, αφήνοντας σχόλια στην ανάρτησή της όπως: “Wooow η Νικόλ εξακολουθεί να είναι όμορφη όπως πάντα» και «Απλά το πιο τέλειο καρέ», καθώς και «Είσαι απλά εκπληκτική, δείχνεις πανέμορφη».