Kάρλα Μπρούνι κάθισε στην πρώτη σειρά και απόλαυσε το σόου του σχεδιαστή Zuhair Murad για την κολεξιόν υψηλής ραπτικής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024.

H πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί, Κάρλα Μπρούνι, έκανε μια sexy chic εμφάνιση στο Παρίσι φορώντας μαύρες μυτερές over the knee μπότες και γούνα.

Οι ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο είναι το big hit του street style και η Κάρλα Μπρούνι επέλεξε τις sock boots που εφαρμόζουν τέλεια στα πόδια σαν κάλτσες χάρη στην ελαστική υφή τους. Από μέσα φόρεσε ένα μαύρο κολάν με την εντυπωσιακή γούνα της να κυριαρχεί στο look.

H Κάρλα Μπρούνι με over the knee μπότες και γούνα στο Παρίσι

Ο σχεδιαστής Zuhair Murad στην συλλογή Haute Couture για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 αποτύπωσε στο Παρίσι μια ιδιαίτερα πολυτελή άποψη. Καλεσμένη του ήταν Κάρλα Μπρούνι η οποία πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογράφους κατά την είσοδο της στο fashion show.

Αν ανησυχείτε ότι οι μπότες που ξεπερνούν το γόνατο φαίνονται πολύ προκλητικές, τότε εμπιστευτείτε τυφλά τα μονοχρωματικά σύνολα που ποτέ δεν θα σας απογοητεύσουν.

Μάλιστα όταν ταιριάζετε τις μπότες σας με τα ρούχα σας δημιουργείτε το λεγόμενο elongating effect χαρίζοντάς σας μία μακρύτερη σιλουέτα, όπως έκανε η Κάρλα Μπρούνι με το μαύρο κολάν που φόρεσε μέσα από τις μπότες της.

Διαβάστε ακόμη: