Μολονότι η Αναστασία Σακελλαρίου μου είναι συμπαθής, πραγματικά απορώ και αδυνατώ να κατανοήσω πως μπορεί μέσα σε λίγα χρόνια να έχει περάσει από 6 + 1 τραπεζικά ιδρύματα!!!

Να «παίζει» δηλαδή «γύρω – γύρω όλοι» με το τραπεζικό σύστημα σε μόνιμη βάση, διασφαλίζοντας ηγετικούς ρόλους και οφίτσια!!!

Τι έχει δηλαδή και απολαμβάνει τέτοιων προνομίων; Μπάρμπα στην Κορώνη;

Από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όπου παρεμπιπτόντως αντιμετωπίζει ακόμη κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, βρέθηκε επικεφαλής στο ΤΧΣ.

Και από εκεί μεταπήδησε στο Λατσέικο, χωρίς να στεριώσει, με αποτέλεσμα να αναζητήσει την τύχη της στην Praxia, την οποία λίγο καιρό αφού την ανέλαβε, το μαγαζί κατέβασε ρολά!!!

Για να ακολουθήσει η «ειδική θέση υψηλής ευθύνης» στην Alpha Bank, όπου για να είμαστε ειλικρινείς, ποτέ δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει!!!

Και βεβαίως, δεν πρέπει να λησμονήσω και το πέρασμα της από την τράπεζα Πειραιώς. 

Και σήμερα, προαλείφεται για ηγετικό ρόλο στην Τρ. Αττικής μαζί με τον Θόδωρο Πανταλάκη, παρά τις …διαψεύσεις που διαρρέονται αρμοδίως!!!

Για να είμαι ειλικρινής και ο Θόδωρος Πανταλάκης μου είναι συμπαθής, καθώς τον γνωρίζω από τον καιρό που ήταν «οικονομικός» στον Κοντομηνά, πριν τον μαζέψει στην Εθνική ο συγχωρεμένος ο Θόδωρος Καρατζάς!

Το ζήτημα που εγείρεται στην προκειμένη περίπτωση πλέον είναι, κατά πόσον η τράπεζα Αττικής θα εκσυγχρονιστεί πραγματικά, προσλαμβάνοντας τεχνοκρατικό προσωπικό που ούτε ξεπερασμένο από καιρούς και ανθρώπους είναι, ούτε στηρίζει την υπόσταση του σε γνωριμίες, νταραβέρια, και …ειδικές σχέσεις!

Γιατί μου φαίνεται πραγματικά αδιανόητο στις μέρες μας, μετά από όσα έχουν συμβεί επί χρόνια με το τραπεζικό σύστημα, κάποιοι ή κάποιες να αναλαμβάνουν επικεφαλής σε τράπεζες λόγω των προσωπικών φιλικών σχέσεων ή επειδή αυτό επιθυμούν και επιβάλουν η …Στοά και τα Μαύρα Ράσα! Και ο νοών νοείτω…

Τέλος εποχής για τα «ορφανά» του Θ. Καρατζά