Ο Γρηγόρης Πετράκοςεξέφρασε για ακόμη μία φορά τις απόψεις του περί ποπ κουλτούρας και σεξισμού, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τη σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά.

Ο τραγουδιστής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου», σχολίασε, μεταξύ άλλων και τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τα «άφυλα παιδιά» που προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Η Έλενα Παπαρίζου είναι ένα πολύ αγαπημένο μου άτομο γιατί είναι από τα ελάχιστα αγνά, καλά άτομα που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια στη δουλειά. Όχι. δεν γεννιούνται τα παιδιά άφυλα, δεν υπάρχει άφυλο πράγμα. Υπάρχουν δύο φύλα μόνο και αυτό είναι νόμος της δημιουργίας. Το κοινωνικό φύλο είναι μια θεωρία, δεν είναι κάτι που υπάρχει στα αλήθεια. Δεν μπορώ να πω όχι σε δυο άνδρες να υιοθετήσουν ένα παιδί, αλλά μελλοντικά δεν θα κάνει καλό στην ανθρωπότητα» τόνισε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Για τον γάμο του με την ηθοποιό, Θεοφανία Παπαθωμά, σχολίασε: «Με την Θεοφανία Παπαθωμά μας ένωσε η φιλοσοφία, με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Αυτό ερωτεύτηκα πάνω της. Θέλω η γυναίκα να είναι πάνω από μένα. Δεν είμαι το είδος άντρα που θέλει μια υποτακτική γυναίκα. Θα παντρευτούμε πιστεύω. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ποτέ. Είμαστε λίγο «τσίου», δεν προγραμματίζουμε ποτέ. Έχουμε φτάσει κοντά κάνα δυο φορές να παντρευτούμε. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε».

Έλενα Παπαρίζου: Στα 13 είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητα

Διαβάστε περισσότερα