Για την τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσε στη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο φιλοξένησε η Έλενα Κρεμλίδου στο κανάλι της στο Youtube.

Πέντε μήνες μετά τον χωρισμό της με τον σύντροφο που θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, το ζευγάρι φαίνεται πώς έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Σχετικά με αυτό, είπε: «Αφού βρήκα εγώ τον βασιλιά μου, θα τον βρείτε όλες» και τόνισε στην Έλενα Κρεμλίδου πως ο άνδρας που την είδε να μιλάει τις προάλλες είναι ο πρώην σύντροφός της. «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε. Είναι μία συζήτηση που ξεκίνησε ξαφνικά να γίνεται αναπαραγωγή και να παίζει αρκετά στα μέσα. Εκεί παραδέχτηκα πως έκανα εγώ λάθος που μίλησα για την πρόταση γάμου, αλλά μέσα στον ενθουσιασμό μου, αυτό ένιωσα, αυτό έκανα. Είδα ότι ακόμα και τα ελάχιστα που έδειχνα, δεν μου έκαναν καλό. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν λειτουργεί. Κάθε φορά που δείχνω κάτι για την ζωή μου, μετά δεν λειτουργεί. Και επειδή υπάρχουν αρκετοί καλοθελητές που δεν μας θέλουν μαζί, να τους πω περαστικά και να είναι καλά» ανέφερε.

«Γίνονται τόσα πράγματα στον κόσμο μας, στιγμές πολύ έντονες και για αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με το αν είμαι παντρεμένη, αν παντρεύτηκα και αν χώρισα. Αυτός είναι ο καημός του κόσμου; Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βγαίνω να μιλήσω τηλεοπτικά, έβλεπα κάμερα και έτρεχα, δεν ήθελα να έρθω σε δύσκολη θέση, αλλά ούτε να πω ψέματα» πρόσθεσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Διαβάστε περισσότερα