Πριν από οκτώ μήνες βρέθηκε νεκρή μια γυναίκα σε διαμέρισμά στο Μανχάταν και ταυτοποιήθηκε ως η σχεδιάστρια μόδας Kathryn Marie Gallagher.

Το Γραφείο του Ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε στο People ότι η Kathryn Marie Gallagher ήταν θύμα ανθρωποκτονίας. Η αιτία του θανάτου της ήταν οξεία δηλητηρίαση από τις συνδυασμένες επιδράσεις φαιντανύλης, π-φθοροφεντανύλης και αιθανόλης.

Στις 24 Ιουλίου 2022, το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης ανταποκρίθηκε σε μια κλήση για μια γυναίκα που δεν απαντούσε μέσα από το διαμέρισμά της στην Eldridge Street. Η αστυνομία, βρήκε τη σορό της Kathryn Marie Gallagher στο κρεβάτι της και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.

Η Kathryn Marie Gallagher ήταν 35 ετών.

Το γραφείο του ιατροδικαστή πρόσθεσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι η Kathryn Marie Gallagher πέθανε μετά από διάρρηξη που σχετίζεται με ναρκωτικά. Ωστόσο, οι αρχές δεν επιβεβαίωσαν αν είχε αφαιρεθεί κάτι από το διαμέρισμά της.

Αστυνομικές πηγές είπαν στο ABC7 ότι υποπτεύονται ότι η Kathryn Marie Gallagher ήταν θύμα μιας σειράς ληστειών που σχετίζονταν με ναρκωτικά, με τουλάχιστον πέντε θύματα.

Το βράδυ πριν πεθάνει, ένας γείτονας είχε βοηθήσει την Gallagher να μπει στο διαμέρισμά της. Αργότερα είδαν ότι η πόρτα της ήταν κλειστή αλλά το κλειδί ήταν ακόμα στην κλειδαριά. Έτσι μπήκαν μέσα για να ελέγξουν και την βρήκαν μπρούμυτα στο κρεβάτι της, σύμφωνα με το ABC7.

Οι αρχές δεν έχουν ταυτοποιήσει κανέναν ύποπτο για τον θάνατό της.

Η Kathryn Marie Gallagher ξεκίνησε την ομώνυμη σειρά μόδας το 2010 και είχε 26 συλλογές που παρουσιάστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Είχε στα σκαριά την 27η κολεξιόν της και ήλπιζε να την παρουσιάσει το φθινόπωρο.

«Η Katie έντυσε είδωλα από τη Daphne Guinness μέχρι τη Lady Gaga, τη Rita Ora και τη Laverne Cox. Ένα είδωλο η ίδια, εργαζόταν επίσης ως μοντέλο για πολλούς συναδέλφους σχεδιαστές και μάρκες ρούχων. Ήταν μοναδική, όμορφη, έξυπνη, αδιάκοπη και πάντα πρόθυμη.»

 

«Ήταν εργατική και ταλαντούχα, με τόσες πολλές ιδέες και σχέδια για μελλοντικά έργα. Είμαστε τόσο περήφανοι για αυτό που ήταν και για όλα όσα πέτυχε στη σύντομη αλλά γεμάτη και όμορφη ζωή της. Ήταν η Katie, η κόρη, η αδερφή, η θεία και η φίλη μας» ανέφεραν οι συγγενείς της στην νεκρολογία της.

 

Διαβάστε περισσότερα