Τη δράση του ART HUB Athens, της ομάδας που μαζί με μαθητές δημοτικού από τη Χίο έφτιαξαν πριν λίγες μέρες τη μεγαλύτερη τοιχογραφία του Αιγαίου, συνεχίζει να στηρίζει ο τέως Γ.Γ. του Πρωθυπουργικού Γραφείου.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Δημητριάδης δημοσίευσε μια φωτογραφία με παιδιά από τη Μόρια Λέσβου που ζωγραφίζουν το σχολείο τους, σημειώνοντας: «Βοηθώντας ένα παιδί σήμερα χτίζουμε τα θεμέλια για μια πιο δυνατή και ικανή κοινωνία στο μέλλον. Γι’ αυτόν τον λόγο αξίζει να στηρίζουμε την προσπάθεια του @arthub_athens να βοηθήσει τους μαθητές σε όλη την Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται ότι τέλη Δεκεμβρίου του 2023 το ART HUB Athens με τον καλλιτέχνη Γιάννη Τζομάκα και μικρούς μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου του Αγίου Μάρκου Βροντάδου Χίου είχαν δημιουργήσει τη μεγαλύτερη τοιχογραφία του Αιγαίου που ξεπερνά τα 600 τ.μ. στολίζοντας τους τοίχους του σχολείου.

Για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της δράσης ήταν καταλυτικός ο ρόλος του τέως Γ. Γ. του Πρωθυπουργικού Γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, αφού η στήριξη του ήταν και είναι πολύτιμη για την ανάπτυξη και τη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για τα παιδιά των Ακριτικών νησιών και του Β.Α. Αιγαίου.

To Art Hub Athens δημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό βίντεο με τους μικρούς μαθητές εν δράσει ευχαριστώντας τον κ. Δημητριάδη για την πολύτιμη υποστήριξή του.

arthub

Διαβάστε ακόμη: