Η Γουάντα Νάρα είναι επιχειρηματίας και παρουσιάστρια που έγινε γνωστή ανά τον κόσμο μέσω του ποδοσφαίρου ή καλύτερα λόγω των σχέσεων της με ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή.

Η χυμώδης, πότε ξανθιά και πότε μελαχρινή, Γουάντα, στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα τον Μάξι Λόπεζ και σήμερα είναι μαζί με τον πρώην άσο της Ίντερ και της Παρί και νυν της Γαλατά Μάουρο Ικάρντι.

Η Γουάντα έχει πέντε παιδιά αλλά έχει και μια μικρή αδελφή.

Η Ζάιρα είναι 34 ετών (36 η Γουάντα), είναι ψηλή, αδύνατη και έχει πίσω της σπουδαία καριέρα μοντέλου στην Αργεντινή. Όπως και στην αδελφή της έτσι και σε αυτή αρέσουν οι ποδοσφαιριστές αφού στον παρελθόν είχε σχέση με τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ίντερ τον Ντιέγκο Φορλάν.

Άλλο ένα κοινό τους σημείο είναι και η λατρεία τους για τις… καυτές φωτογραφίες. Το 2010 το περιοδικό FHM την είχε κατατάξει 47η στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο. Ζει μόνιμα στην Αργεντινή με τα δύο παιδιά της ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει και καταγωγή από τον Λίβανο.

Η Ζάιρα άφησε αυτό τον καιρό την αγαπημένη της Αργεντινή για να κάνει διακοπές στον κόσμο. Πρώτα γύρισε όλη την Ταϊλάνδη και εν συνεχεία επισκέφτηκε όπως κάθε χρόνο την Ίμπιζα. Στην διάρκεια των διακοπών της δεν σταμάτησε να “ανεβάζει” φωτογραφίες και βίντεο με μαγιό και με πολυτελή φορέματα και συγκέντρωνε χιλιάδες like.

Πολλοί στα social υποστηρίζουν ότι κερδίζει στα … σημεία την αδελφή της.

Διαβάστε ακόμη: