Η Γουάντα Νάρα συνηθίζει να προκαλεί με τις σέξι εμφανίσεις της, αλλά και τις αναρτήσεις στα social media. Συνηθίζει να φορά ελάχιστα και να αφήνει ακόμη πιο λίγα στη φαντασία των ανδρών. Αυτή τη φορά όμως η σύντροφος του Μάουρο Ικάρντι έκανε τη διαφορά. Δημιούργησε τεράστιο ντόρο όταν ανέβασε φωτογραφία στο προσωπικό της Instagram όντας χαμογελαστή με την ζακέτα της Γιουβέντους. Μια φωτογραφία που όπως είναι φυσικό γέννησε μεγάλα ερωτήματα στους οπαδούς των «μπιανκονέρι». Αρκετοί είναι αυτοί που σύνδεσαν τη φωτογραφία με πιθανή μεταγραφή του Μάουρο Ικάρντι στη «Μεγάλη Κυρία». Ο Αργεντινός επιθετικός πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν στην Τουρκία με τη φανέλα της Γαλατασαράι. Δείχνει να έχει βρει για τα καλά τον καλό του εαυτό, την άμεση επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Αναμφίβολα ο Ικάρντι θα ήθελε να εξαργυρώσει τη σεζόν αυτή με μια μεταγραφή. Ιδανικά θα ήθελε να επιστρέψει στην αγαπημένη του Serie A. Στο πρωτάθλημα που έφτιαξε το όνομά του μέσω της Ίντερ. Η Γιουβέντους παρουσιάζεται ως μια εξαιρετική προοπτική για εκείνον. Όμως υπάρχει καπνός; Ή είναι απλά ένα διαφημιστικό τρικ της συντρόφου και μάνατζερ του παίκτη για να προκαλέσει αντιδράσεις.

Η Γουάντα Νάρα λατρεύει αυτό το παιχνιδάκι. Να κάνει ντόρο και να δημιουργεί εντυπώσεις. Οπότε δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν και αυτό είναι μέρος αυτού του παιχνιδιού. Ξαφνικά η Νάρα να έγινε οπαδός της Γιουβέντους πάντως μοιάζει απίθανο! Να θυμίσουμε τέλος πως ο Μάουρο Ικάρντι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Τούρκους μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda Nara (@wanda_nara)

Διαβάστε ακόμη: