search

LIFESTYLE

Google: Ποιος celebrity ήταν πρώτος στις αναζητήσεις το 2022

Σύμφωνα με το Celeb Tattler, η celebrity που ήταν πρώτη στις Google αναζητήσεις ήταν η Amber Heard, χάρη στην πολύκροτη δίκη της με τον Johnny Depp.

Google: Ποιος celebrity ήταν πρώτος στις αναζητήσεις το 2022

Μια έρευνα που ανέλυσε τα δεδομένα στις τάσεις των αναζητήσεων του Google μέσα στο 2022, βρήκε τους 150 διάσημους που απασχόλησαν περισσότερο τους χρήστες του διαδικτύου. Σύμφωνα με το Celeb Tattler, η celebrity που ήταν πρώτη στις Google αναζητήσεις ήταν η Amber Heard, χάρη στην πολύκροτη δίκη της με τον Johnny Depp.

H 36χρονη ηθοποιός σημείωσε 5.6 εκατομμύρια αναζητήσεις το μήνα μόνο στην Αμερική, ενώ ο Johnny Depp ακολουθεί με 5.5 εκατομμύρια αναζητήσεις το μήνα, με κάποιες πολιτείες της Αμερικής, βέβαια, να αναδεικνύουν τον σταρ πρώτο στις αναζητήσεις τους.

Στην τρίτη θέση βρέθηκαν αρκετοί celebrities που απασχόλησαν με την προσωπική τους και την επαγγελματική τους ζωή. Η Kim Kardashian, ο Elon Musk, ο Tom Brady, ο Pete Davidson και η βασίλισσα Ελισάβετ σημείωσαν 4.3 εκατομμύρια αναζητήσεις ο καθένας ανά μήνα.

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, φυσικά, τον Σεπτέμβριο του 2022 δημιούργησε μεγάλο ενδιαφέρον για τη ζωή της αλλά και την κηδεία της, ενώ και ο χωρισμός του Tom Brady από τη Gisele και η απόφασή του να επιστρέψει στα γήπεδα απασχόλησε τους χρήστες του Google.

Διαβάστε ακόμη: