search

LIFESTYLE

GNTM 5 – Αλεξία Τράικο: «Συγγνώμη, τι έχει γίνει;»

Η νικήτρια του GNTM 5 δεν έχει συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα

GNTM 5 - Αλεξία Τράικο: «Συγγνώμη, τι έχει γίνει;»

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής το ριάλιτι του GNTM5 και η Αλεξία Τράικο αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού μόδας.

Το 19χρονο μοντέλο, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη,  έκλεψε από τη πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις και κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model. Το νεαρό μοντέλο κέρδισε και το σημαντικό χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει σε ΙΕΚ, κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami.

Η Αλεξία Τράικο μία ημέρα μετά τον τελικό, δημοσίευσε κάποια stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία είπε: «Συγγνώμη, τι έχει γίνει; Μισό λίγο να το συζητήσουμε, μπας και καταλάβω επιτέλους τι έχει συμβεί. Μόλις ξύπνησα… Φαίνεται. Πλέον έχετε μάθει τα μούτρα μου, πώς είναι όταν ξυπνάω. Τι μπορώ να πω για τα χθεσινά; Από πού να το πρωτοπιάσω ας πούμε;».

Kαι πρόσθεσε: «Δεν ήθελα να ανεβάσω το κλισέ στόρι με το μαύρο φόντο και απλά να λέω ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήθελα να είναι λίγο πιο προσωπική αυτή η στιγμή. Σίγουρα θέλω να πω πάρα πολλά ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και την αγάπη. Που με ψηφίσατε και ήσασταν εκεί. Πήρα πάρα πολλή αγάπη, χωρίς να το καταλαβαίνω στην αρχή. Και όταν βγήκα και τα είδα, πριν τον μεγάλο τελικό, απλά είχα πάθει σοκ, δεν το πίστευα. Ήσασταν όντως εκείνη η αγκαλιά που χρειαζόμουν πάρα πολλές φορές μέσα στο σπίτι και δεν την είχα».

GNTM 5: Ποια είναι η 19χρονη Αλεξία Τράικο που κέρδισε το ριάλιτι μόδας

Διαβάστε ακόμη: