search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γλυκά Νερά: Δυο συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στο βενζινάδικο

Συνελήφθησαν ένας 24χρονος και ένας 32χρονος κατηγορούμενοι για πυροβολισμούς στα Γλυκά Νερά.

Συνελήφθησαν ένας 24χρονος και ένας 32χρονος κατηγορούμενοι για πυροβολισμούς στα Γλυκά Νερά

Χειροπέδες φόρεσαν οι αστυνομικές Αρχές, χθες, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, σε δύο άνδρες, ηλικίας 24 και 32 ετών, για τη συμμετοχή τους στους πυροβολισμούς στο βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά, την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και όπως προέκυψε την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων είχαν πυροβολήσει στον αέρα, από το όχημα που επέβαιναν, επί της λεωφόρου Λαυρίου, στην περιοχή των Γλυκών Νερών.

Το όπλο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σεσημασμένοι οι δύο δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του OPEN, o 32χρονος έχει απασχολήσει για σύσταση και συμμορία, ληστείες, κλοπές, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και περί όπλων. Ο 24χρονος έχει κατηγορηθεί για ληστείες, σωματικές βλάβες, ναρκωτικά, απείθεια, αντίσταση, εξύβριση.

Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι το αυτοκίνητο ήταν φίλου τους, ότι δεν στόχευαν το βενζινάδικο και ότι πυροβόλησαν για «πλάκα», ωστόσο οι αρμόδιοι αξιωματικοί εξετάζουν τις πιθανότητες εμπλοκής τους στους πυροβολισμούς αλλά και στην δολοφονία του ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στον Γέρακα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart σταμάτησε έξω από το βενζινάδικο κι ένας άνδρας που επέβαινε σε αυτό πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα. Το αυτοκίνητο στη συνέχεια είχε αναπτύξει ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Ο υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων τρόμαξε και έτρεξε να μπει μέσα στο κατάστημα.

Στο σημείο είχαν εντοπιστεί δύο κάλυκες, ενώ οι αστυνομικοί διερευνούσαν την υπόθεση συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το πρατήριο είναι της αδελφής του 38χρονου που το περασμένο καλοκαίρι είχε δολοφονηθεί σε άλλο πρατήριο ιδιοκτησίας της οικογένειας, στη λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα.

Διαβάστε ακόμη: