Ασκήθηκε δίωξη στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και παράλληλα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για τη δολοφονία της 20χρονη συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά. Συγκεκριμένα, ο 32χρονος πιλότος διώκεται για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα:

Τα δύο κακουργήματα που κατηγορήθηκε ο 32χρονος πιλότος είναι:

  • Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
  • Κακοποίηση ζώου

Τα δύο πλημμελήματα που κατηγορήθηκε ο 32χρονος πιλότος
είναι:

  • Ψευδής καταγγελία στις αρχές επειδή κατέστησε άλλους υπόπτους
  • Ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση στις αρχές

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του ως πιλότου και της οικονομικής του άνεσης.

Ακόμη ο 32χρονος πιλότος κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων λόγω:

  • Του τρόπου θανάτου της Καρολάιν
  • Της σκηνοθετημένης ληστείας
  • Της προσπάθειας παραπλάνησης των αρχών, στοιχεία που καταδεικνύουν ότι δεν έχει αναστολές.
  • Υπενθυμίζεται ότι χθες ο 32χρονος πιλότος, που «έσπασε» μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό.

Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Πώς έφτασαν οι Αρχές στην εξιχνίαση της υπόθεσης στα Γλυκά Νερά

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπειτα από τα νεότερα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα στοιχεία αυτά ήταν τα εξής: Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος. Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

Επίσης, «φως» στην υπόθεση, έριξε και το βιομετρικό ρολόι – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, ο σύζυγός της ήταν νεκρή. Έτσι λοιπόν αποδείχθηκε ότι ο 32χρονος επί 37 ημέρες έπαιζε θέατρο τόσο μπροστά στους συγγενείς της άτυχης κοπέλας, όσο και μπροστά στις κάμερες.

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος την δολοφονία της Καρολάιν