Η Γκουίνεθ Πάλτροου μοιράστηκε μια τρυφερή συνήθεια που έχει με τον σύζυγό της, Μπραντ Φαλτσάκ, για την οποία έχει δεχθεί πολλά επικριτικά σχόλια.

Η 50χρονη ηθοποιός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των «Boyfriend Breakfasts», όπως τα αποκαλεί, στο Goop αλλά και το Instagram και πρόσφατα αποκάλυψε στη Vogue πώς ξεκίνησε η οικογενειακή πλέον παράδοση.

«Όταν βγαίναμε, ξεκινήσαμε αυτή την παράδοση να του μαγειρεύω πρωινό κάθε Σάββατο πρωί», είπε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.«Σκεφτόμουν όλα αυτά τα πραγματικά δημιουργικά πρωινά. Ήταν κάτι που αφιέρωνα χρόνο κάθε εβδομάδα για να το σχεδιάζω. Τα ονόμασα boyfriend breakfasts».

Στο tutorial βίντεο, ετοίμασε ένα από τα αγαπημένα της πιάτα, μια ομελέτα με μπέικον γαλοπούλας, πατάτες, σπανάκι και καραμελωμένα κρεμμύδια. Καθώς ετοίμαζε το πρωινό, μίλησε στη Vogue για το πώς κάποιοι φίλοι της ήταν επικριτικοί στην αρχή με την παράδοσή της.

«Παρατήρησα πως όταν έλεγα ότι μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω για τον Μπραντ, κάποιοι φίλοι μου έλεγαν: “Ουάου, αυτό είναι τόσο παλιομοδίτικο”. Και με πείραζαν γι’ αυτό», είπε.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου άρχισε τότε να αναρωτιέται: «Μπορείς να είσαι φεμινίστρια και να σου αρέσει να κάνεις δουλειές στο σπίτι;». Τελικά αποφάσισε ναι, γιατί «μου αρέσει να φροντίζω τους άλλους και να μαγειρεύω εφόσο το θεωρώ κίνηση φροντίδας».

Και πρόσθεσε: «Βασικά πιστεύω ότι είναι ισχυρή φεμινιστική δήλωση να μαγειρεύεις για ανθρώπους που αγαπάς, αν το θέλεις».

Ενώ καραμέλωνε τα κρεμμύδια, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις καθημερινές «τελετουργίες» με τον Μπραντ Φαλτσάκ, τον οποίο παντρεύτηκε το 2018.

«Τις καθημερινές, ξυπνάω γύρω στις 6:30 και κάνουμε διαλογισμό με τον σύζυγό μου. Το κάνουμε μαζί. Είναι κάτι που αρχίσαμε να κάνουμε στην περίοδο της πανδημίας, και άλλαξε τη ζωή μας», είπε.

Τον Σεπτέμβριο, γιόρτασαν τα 50α γενέθλιά της κάνοντας διακοπές στην Ιταλία.

«Ταξίδι γενεθλίων στην Ούμπρια με road trip για δύο», σχολίασε η ηθοποιός σε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, που περιλάμβαναν αρκετές selfies, μερικά νόστιμα φαγητά και μια βραδιά με τον σχεδιαστή μόδας Brunello Cucinelli.

Διαβάστε ακόμη: