Η 64 ετών τραγουδίστρια αποκάλυψε την τραυματική εμπειρία των παιδικών της χρόνων σε ένα βίντεο της σειράς Red Table: The Estefans στο Facebook, στο οποίο συμμετείχαν η ανιψιά της Λίλι και η κόρη της Έμιλι Εστεφάν.

«Το 93% των κακοποιημένων παιδιών γνωρίζουν και εμπιστεύονται τους θύτες. Και το γνωρίζω γιατί υπήρξα κι εγώ ένα από αυτά» είπε η καλλιτέχνις που μεσουράνησε τη δεακετία του ‘80 στις ΗΠΑ.

Gloria Estefan: Δείτε πώς είναι σήμερα η γνωστή τραγουδίστρια (pics) -  Mothersblog.gr

Η αποκάλυψη της Γκλόρια Εστεφάν

Η Γκλόρια Εστεφάν δήλωσε πως η κακοποιητική συμπεριφορά άρχισε όταν εκείνη ήταν 9 ετών και έκανε μαθήματα σε μουσικό σχολείο στο οποίο δίδασκε κάποιος μακρινός συγγενής, ένας άνθρωπος που «εμπιστευόταν» η μητέρα της.

«Ήταν σε θέση εξουσίας γιατί η μητέρα μου με είχε βάλει στο μουσικό του σχολείο και άρχισε αμέσως να της λέει πόσο ταλαντούχα ήμουν και πόσο χρειαζόμουν ιδιαίτερα προσοχή και εκείνη ένιωθε τυχερή που εκείνος επικεντρωνόταν σε μένα» θυμάται σήμερα η Γκλόρια Εστεφάν.

«Το έθετε με έναν τρόπο, λέγοντας “ω, είσαι τόσο καλή σε αυτό και άσε με να σε μάθω τα πάντα”. Και στη συνέχεια, ξεκινά σιγά σιγά και συνεχίζει πολύ γρήγορα» πρόσθεσε.

Exclusive stream: Gloria Estefan sings 'The Standards'

Πώς αντέδρασε η τραγουδίστρια

Η βραβευμένη με τρία Grammy υποστήριξε πως γνώριζε πως βρισκόταν σε «επικίνδυνη» θέση και παρότι προσπάθησε να τον απομακρύνει, δεν τα κατάφερε καθώς την απειλούσε πως θα γινόταν βίαιος, αν ποτέ δημοσιοποιούσε την κακοποίηση.

«Εξεγέρθηκα και του είπα, “αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, δεν μπορείς να το κάνεις” και μου είπε “ο πατέρας σου είναι στο Βιετνάμ και η μητέρα σου μόνη και θα τη σκοτώσω αν της το πεις» εξομολογείται η Γκλόρια Εστεφάν.

«Και ήξερα πως ήταν τρελός γιατί ποτέ δεν σκέφτηκε πως όλο αυτό συνέβαινε εξαιτίας μου. Γνώριζα πως ο άνδρας ήταν παρανοϊκός και γι’ αυτό πίστεψα πως θα μπορούσε πράγματι να βλάψει τη μητέρα μου» σημείωσε η Λατίνα σταρ.

Πώς η Γκλόρια Εστεφάν αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα της

Η Γκλόρια Εστεφάν περιέγραψε τη στιγμή που ξέσπασε και αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα της, στις 3 το ξημέρωμα. Η τραγουδίστρια ανέφερε μάλιστα πως η αστυνομία συμβούλεψε τότε τη μητέρα της να μην απαγγείλει κατηγορίες, με την δικαιολογία πως η όλη ακροαματική διαδικασία θα ήταν τραυματική για το παιδί της.

«Και αυτό είναι κάτι για το οποίο νιώθω άσχημα, γνωρίζοντας πως θα πρέπει να υπήρχαν κι άλλα θύματα» είπε. Μάλιστα αποκάλυψε πως ο ίδιος άνθρωπος είχε κακοποιήσει μια θεία της, όσο ακόμη η οικογένειά της ζούσε στην Κούβα.