search

LIFESTYLE

Γκλέτσος: Με την καμία δεν θα λένε τον εγγονό μου Αποστόλη, δεν θα το δεχτώ είναι ξεφτίλα

Ο ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς και να πάρει το εγγόνι του το όνομά του.

Ο ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς και να πάρει το εγγόνι του το όνομά του.

Ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1», όταν η συζήτηση στράφηκε και στο ενδεχόμενο να γίνει παππούς και να πάρει το εγγόνι του το όνομά του. Η αντίδρασή του ήταν χαρακτηριστική:

«Θέλω να γίνω παππούς. Ο Θεός δεν μου έδωσε αγόρι, που ήθελα να το προπονήσω λίγο, αλλά μπορεί να μου δώσει εγγονάκι αγόρι για να ασχοληθώ μαζί του. Δεν ξέρω αν θα προλαβαίνω να παίζω μαζί του», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν θα πάρει το όνομά του ο εγγονός του, δήλωσε: «Όχι ρε, όχι βέβαια, από που κι ως που; Με την καμία δεν θα τον λένε Αποστόλη. Ούτε καν. Κι αν μου το προτείνουν, θα ντραπώ τόσο πολύ, που θα είναι αιτία να τσακωθούμε. Είναι ντροπή, δεν θα το δεχτώ, είναι ξεφτίλα».

«Το παιδί θα έχει πατέρα και παππού από τον πατέρα του και να βγάλουν το όνομά του… Θα μου άρεσε εμένα να είχα ένα γιο και να μου πει θα τον βγάλω Βαγγέλη; Θα είχα πεθάνει. Όχι τέτοια πράγματα» ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος με τους παρουσιαστές να ξεσπούν αρχικά σε γέλια με την αντίδρασή του.

«Όσο μεγαλώνω παραξενεύω, θέλω τον χώρο μου, τον χρόνο μου. Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω τον χρόνο μου να διαβάσω. Τώρα το λέω. Αν αυτό το σεβαστεί η κυρία σύντροφος είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη: